Оштрафували за перевищення “краси”: 35-річну Ксенію Мішину зупинила поліція – “А мені розплачуватись”

Героїня проєкту "Холостячка" Ксенія Мішина доїздилася з короною на голові до того, що її зупинила і оштрафувала Патрульна поліція України. За що саме штраф — знаменитість не зізнається.

Відому героїню романтичного реаліті-шоу “Холостячка” та зірку серіалу “Кріпосна” Ксенію Мішину зупинили і оштрафували працівники Патрульної поліції України. Уже понад тиждень акторка театру та кіно носить на своїй голові справжню корону королеви. Коли вона одягла її вперше, і їхала на день народження до своєї подруги (акторки Катерини Олос), поліція її вже зупиняла. Але тоді суто для того, щоб переконатися, що все гаразд. Працівники поліції все перевірили і Ксенію Мішину відпустили одразу ж!

Після цього, “Холостячка” заявила, що начиталася свого діректу, де їй написали багато “приємностей”, і вирішила, що носитиме корону на своїй голові постійно. У ній вона їздила за кермом свого автомобіля практично тиждень. Навіть у ній ходила по ярмарку — купувала фрукти та овочі. Сьогодні, 8 серпня, Ксенію Мішину поліція зупинила вдруге, але цього разу її дійсно оштрафували. Зірка пожартувала і написала: “Оштрафували за перевищення краси”. А ще вона додала смайлик у вигляді корони.

Мало того, що за кермом автомобіля Ксенія Мішина була з короною на голові, так з нею в салоні ще й перебував її улюблений песик. І корона на голові, і песик — усе це потрапило в об’єктив фотокамери, коли Ксенії Мішиній поліцейський виписував штраф. Відео з цією всією подією акторка сама виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

У коментарях до її посту підписники пишуть, що за її красу поліція має зупиняти і штрафувати її на кожному кроці. А також, що навіть під час виписування їй штрафу, вона гарно кривляється. Зазначають вони й те, що Ксенія Мішина неймовірно красива у будь-якій ситуації, навіть в цій. Хтось додав, що зараз їй навіть корона не допомогла уникнути штрафу.

“Мабуть поліція корону не побачила! Треба було з відкритим дахом їхати”, – написав один із підписників.

За що дійсно на Ксенію Мішину склали протокол, знаменитість не зізнається. За красу і не більше!

Схожі статті