Притула — не мер, можна їхати: Фреймут повернулася у Київ, змінила зачіску та показала, з ким проводить час

Довгий час разом із сім'єю Ольга Фреймут жила у Великобританії. Хоча вона розвивала власне видавництво в Україні, але особисто на Батьківщину не приїздила. Та зрештою ведуча вирішила повернутися.

Вперше після 24 лютого Ольга Фреймут, яка кілька років жила у Лондоні, вирішила приїхати до України. Повернувшись, зірка погостювала у Львові, відвідала клініку “Добробут” (про причину ексведуча не розповідала) та зрештою показала світлини зі своєї квартири в Києві. На одному з фото Фреймут сидить за столом поруч з песиком. Іншим демонструє роботу свого колориста та перукаря, який вже 14 років відповідає за стиль Ольги.

Ольга Фреймут повернулася до України та показала, як проводить час у Києві
Ольга Фреймут повернулася до України та показала, як проводить час у Києві

Нагадаємо, що у 2020 році пані Фреймут під час одного з інтерв’ю заявила, що якщо Притула стане мером Києва, то в такому разі вона житиме в Лондоні. Телеведуча навіть зазначила, що залишиться вдячною своєму ексколезі, бо це буде для неї причиною виїхати з України.

А головною причиною такого цікавого рішення Фреймут назвала поганий смак Сергія. Можливі досягнення Притули на посаді мера Ольга оцінювала по одягу, який ексшоумен використовує у побуті. Тому пані Фреймут вирішила, що він розфарбує столицю у жовто-блакитні кольори та закриє всі хороші ресторани, залишивши лише магазини випічки та перепічки.

Ольга Фреймут відповідає на питання про бажання Сергія Притули балотуватися на пост мера Києва
Ольга Фреймут відповідає на питання про бажання Сергія Притули балотуватися на пост мера Києва

Зрештою Притула мером не став, але Ольга все одно довгий час жила у Лондоні. Невідомо, як зараз Фреймут відреагувала б на бажання волонтера балотуватися на посаду мера столиці у мирній країні. У згаданому відео на питання інтерв’юера зірка відповідала російською. Та після трагічної ситуації з Іриною Фаріон вона нагадала про важливість української мови.

Можливо, власну позицію щодо Притули Ольга також переоцінила за цей час та більше не вважає, що стиль у побуті впливає на ефективність на певній посаді. Але навряд найближчим часом ми дізнаємося думку пані Фреймут, бо наразі у Сергія є зовсім інші справи.

Схожі статті