“Чекаємо на наказ”: ведуча 1+1 Марічка Падалко показала сина-студента та розсекретила його університет

Марічка Падалко обожнює свою професію. Єдине, що переважає любов ведучої до журналістики, — її родина. Тому Марічка залюбки ділиться досягненнями своїх дітей з шанувальниками.

Навчання є дуже важливим аспектом життя кожної людини. Хоча сучасний світ пропонує значно більше можливостей, ніж усього 10-20 років тому, але саме від навчання багато у чому залежить подальша ефективність використання цих можливостей. Це чудово розуміє також ведуча Марічка Падалко, яка свого часу вивчала журналістику в США, а стажувалася у Великобританії. Тому й син Марічки відповідально підійшов до вибору вишу та зупинився на Києво-Могилянській академії. Але про спеціальність щаслива мама поки не розповіла.

Марічка Падалко похвалилася, в який престижний університет вступив її найстарший син
Марічка Падалко похвалилася, в який престижний університет вступив її найстарший син

Хоча батьки Михайла досягли успіху та стали дуже відомими в Україні, хлопець не бажає користуватися їхнім соціальним капіталом. Він вважає, що його мають оцінювати тільки за власні здобутки. Тому Михайло намагається в усьому поводитися так, як би він хотів, щоб поводилися люди навколо. Для сина Марічки важливими є не лише законослухняність та банальна людська ввічливість, а й патріотизм, справжня любов до країни.

Вона проявляється у хлопця не виключно на словах. Зараз Михайлу 18 років, але замість вступу до університету він планував, як і його батько Єгор Соболєв, стати захисником України. Та батьки домовилися з сином, що він поки присвятить себе навчанню. Хоча навіть в цьому аспекті Михайло не зміг просто вчитися. Він також опанував любительське виробництво дронів. З такою технікою сьогодні працюють, найімовірніше, усі наявні підрозділи.

Син ведучої ТСН Марічки Падалко Михайло Соболєв показав, як навчався робити безпілотники
Син ведучої ТСН Марічки Падалко Михайло Соболєв показав, як навчався робити безпілотники

Цікаві кадри за участі самої Падалко показала журналістка 1+1 та колега Марічки Світлана Березівська. Зазвичай глядачі бачать на екранах ідеальний результат. Але задля того, щоб отримати цікавий кадр, іноді доводиться використовувати офісний папір.

Саме він дозволяє телеведучій, зріст якої складає 160 см, знаходитися на достатній висоті, щоб почати знімати випуски ТСН. А навколо Марічки знаходиться звичайний open space, де одна частина людей займається роботою, інша — обідає або відпочиває.

Колега Марічки Падалко Світлана Березівська показала, в яких умовах записуються випуски ТСН
Колега Марічки Падалко Світлана Березівська показала, в яких умовах записуються випуски ТСН

Схожі статті

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?