Нарешті досягла бажаного: зрадниця Лорак залишила з Росію і витрачає всі свої гонорари на нового коханця

Співачка Ані Лорак зібрала валізи та разом зі своїм іспанським нареченим виїхала за кордон, щоб спустити частину зароблених гонорарів. Нічого собі не відмовляє!

Днями стало відомо, що співачка Ані Лорак вдруге збирається заміж. Пропозицію руки та серця зрадниця, яка продовжує заробляти гроші в РФ і досі замовчує війну в Україні, отримала від свого іспанського коханця – інструктора з йоги Ісаака Віжраку під час святкування Дня народження. Чоловік став на коліно і вручив Лорак заповітну обручку. Звичайно все було зафіксовано на камеру. Щоправда, відео пропозиції про заміжжя зберіг у своєму мікроблозі лише “наречений”, “наречена” не стала висвітлювати подію окремим постом в Інстаграм, а лише оприлюднила фото з їхньої спільної романтичної поїздки до Венеції (Італія).

Так, у мікроблозі співачки-зрадниці з’явилася серія знімків, на яких вона знята разом із коханим під час прогулянки на гондолі та вечірніх прогулянок вуличками древнього міста.

У коментарі Лорак подякувала всім своїм шанувальникам за вітання написала кілька пафосних слів про кохання.

Нагадаємо, що уродженка України Ані Лорак з самого першого дня війни так і не знайшла сили, щоб засудити дії російського режиму на території рідної країни. У всіх постах вона зображує з себе “голуб миру” і пояснює, що вона лише співачка і не повинна робити гучних політичних заяв. Але це не заважає Кароліні Куєк заробляти свої “кровні гроші”, беручи участь у різних шоу-програмах на федеральних каналах і платити податки, частина яких йде на фінансування війни, а частина на утримання коханого, який зараз працює у її команді.

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак Віжраку
Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак Віжраку

Так, Ісаак Віжраку нещодавно повідомив, що призупинив свою практику “духовного наставника” та повертається до шоу-бізнесу. Ані Лорак відразу підібрала йому місце в команді і тепер він постійно супроводжує її.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.