“Ніяких молодильних яблучок”: 52-річний Ектор Хіменес-Браво продемонстрував, на що готовий заради краси

Виявляється, спорт - це не єдине, чим займається Ектор Хіменес-Браво, щоб залишатися в гарній формі. Кухар показав, які процедури роблять його молодим.

Відомий кулінар та суддя наймасштабнішого кулінарного проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво попри сиву голову виглядає дуже добре. У віці 52 років, чоловік продовжує займатися спортом та має підтягнуту статуру. Проте, обличчя простими вправами не підтягнеш, тому кухарю довелося звернутися до професіоналів.

У своєму Instagram, чоловік зізнався, що має певні питання до свого обличчя. І для того, щоб виглядати бездоганно, він звернувся за допомогою. А саме, Ектору не подобається стан шкіри біля очей. Процедура, яку йому запропонували спеціалісти, виглядає досить лячно, ну а кому приємно терпіти ін’єкції? Проте, за словами чоловіка вона безболісна та безпечна.

“Ніяких молодильних яблучок, а лише золоті руки. Зморшки навколо очей підступна тема, яка турбує не лише жінок)) Я завжди в кадрі, тому моя задача — виглядати постійно на всі 100”, – повідомив кухар.

Ектор Хіменес-Браво показав які процедури робить, щоб залишатися молодим
Ектор Хіменес-Браво показав які процедури робить, щоб залишатися молодим

Не всі підписники підтримали Ектора в його гонитві за молодістю. Деякі навіть пригадали Миколу Тищенко, який явно переборщив з уколами краси та отримав міграцію матеріалу на обличчі. Проте, більшість вважає, що косметологічні процедури – це особисте рішення людини, тож кулінар може робити все, що вважає за потрібним, головне, аби це не шкодило здоров’ю.

“Не зрозуміла…для чого? Легке розчарування…”, Безболісна! Я як побачила шприц, аж мені заболіло!”, “Головне не отримати результат як у Тищенко”, “Підтримую, ви молодець, що про це говорите та показуєте відкрито, в той час, як інші це роблять, і мовчать.Я також колю ботокс,бо не сприймаю свої зморшки”, – написали у коментарях.

Ектор Хіменес-Браво показав які процедури робить, щоб залишатися молодим
Ектор Хіменес-Браво показав які процедури робить, щоб залишатися молодим

Попри невдоволення окремих користувачів мережі, Ектор задоволений результатом. Чоловік вважає, що процедура допомогла йому відкотити декілька років. Зараз він відчуває себе значно молодшим, тому й не зміг не поділитися такою радістю з шанувальниками.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.