“Сюся і Ксюся”: Ксенія Мішина на сьомому небі від щастя, що поруч з нею тепер живе порося

Акторка Ксенія Мішина ніяк не могла награтися милою свинею, яка є гордістю всього їхнього житлового комплексу. Зірці дуже сподобалося гуляти з такою твариною.

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки своєї ролі в серіалі “Кріпосна” та участі в романтичному шоу “Холостячка”, показала, як на подвір’ї її будинку гуляє дуже гарне і стильне порося. Зірці так сподобалося те, що разом із песиками з ними на дворі гуляє свиня, що її щастю й радості просто не було меж. Як все це відбувалося вона зняла на відео та виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Ксенії Мішиної, у них на подвір’ї гуляє нова порода “Мальтіпу”. Таким чином вона жартома розповіла про те, що це порося ніби-то і є цією новою породою “собак”. Свиня й дійсно дуже добре та гарно гуляла серед собак. Ксенія Мішина підкреслила, що порося звати Сюся і вона є гордістю їхнього житлового комплексу. Зовсім нещодавно тварина була ще зовсім маленькою, але вже зараз вона виросла і стала дуже й дуже великою.

Ксенія Мішина показала найнезвичнішого жителя свого ЖК
Ксенія Мішина показала найнезвичнішого жителя свого ЖК

Прогулянка цієї свині закінчилася тим, що вона взагалі опинилася на руках у знаменитої Ксенії Мішиної. Напевно, що про це мріяв би кожен чоловік у світі — опинитися на руках у такої зірки! Але пощастило поросяті Сюсі. Зробила акторка чимало світлин із цим порося. Вона підписала їх наступними словами: “Сюся і Ксюся”. Це Порося, напевно, що важить майже як і вся Ксенія Мішина. Яким чином їй вдалося втримати її на руках, невідомо.

У самої ж Ксенії уже досить довгий час живе песик, як раз породи Мальтіпу. Вона дуже і дуже любить його, витрачає кошти не лише на дорогий і вартісний корм, а й на дорогий грумінг (процедури по догляду за домашніми тваринами). А коли Ксенія Мішина побачила порося Сюсю, то була просто на сьомому небі від щастя і ніяк не могла награтися нею. Як довго тривала їхня прогулянка, невідомо. Але, імовірніше всього, що дуже довго.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.