Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко показав наречену неймовірної вроди: вона перевершила Злату Огнєвіч

Фіналіст "Холостячки-2" Дмитро Шевченко показав наречену і вона – справжня красуня. Дівчина одразу перевершила Злату Огнєвіч. Хто вона насправді?

Велика кількість учасників в романтичного реаліті-шоу навіть не приховувала того факту, що прийшли у програму також заради піару. І звичайно майже одразу після виходу випусків їхня популярність дуже зростала.

Майже всі взялися вести особисті блоги в соціальній мережі Instagram і займатися рекламою. Не обходилося і без піару після завершення шоу, адже нагадати про себе публіці варто. Зокрема, аудиторія прекрасно пам’ятає Дмитра Шевченка, який опинився за крок від перемоги, але так і не підкорив серця холостячки.

Дмитро Шевченко з’явився у компанії Наталії Денисенко у весільній сукні

Дмитро Шевченко заінтригував кадрами з весілля
Дмитро Шевченко з’явився у компанії Наталії Денисенко у весільній сукні

Чоловік також здружився з переможцям шов Андрієм і складалося враження, що ці двоє вже і не збираються спілкуватися зі Златою. Власне, співачка не змогла помиритися з бізнесменом, але Дмитро підтримує з нею зв’язок.

Чоловік світиться у інформаційному просторі із іншими зірками. Наприклад, нещодавно він опублікував у своєму блозі свіжий кадр за Наталкою Денисенко, яка постала в об’єктиві в розкішній весільній сукні.

Дмитро Шевченко з’явився у компанії Наталії Денисенко у весільній сукні

Знімок був зроблений у дзеркалі. У кадрі акторка широко посміхається, а от Дмитро Шевченко як завжди поводиться дуже стримано.

Нагадуємо, що чоловіка здебільшого вважали головним претендентом на серце співачки. Здавалося, між ними з’явилася гармонія та зв’язок. Зокрема сама артистка попросила у екс-учасника відкрити своє серце. Тому публіка була вкрай розчарована, що врешті-решт Злата не обрали його, попри те, що він виконав її прохання.

В свою чергу співачка потім зізнавалася, що насправді її вибір пав на Андрія через її проблеми з чоловіками. Мовляв, завжди обирала холодних та відсторонених, замість того, аби звернути увагу на реально зацікавлених в ній кавалерах.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?