Олег Винник повертається в шоу-бізнес після кардинальної зміни іміджу: тепер він брутальний і сам по собі

Знаменитий український виконавець Олег Винник повідомив, що повертається на сцену після тривалої паузи. Зірка кардинально змінив імідж для цього.

2 роки тому публіка була надзвичайно здивована вчинком Олега Винника. Виконавець хоча спочатку і намагався не зникати з інформаційного простору, але з часом стало зрозуміло, що чоловік не знаходиться в Україні і не може вести нормальну комунікацію з власними фанатами.

Ще пізніше продюсер Олександр Горбенко розірвав контракт зі своїм музикантом. Після цього артиста дав велике інтерв’ю, в якому повідомив, що має намір повернутися на сцену, але йому необхідно зібрати команду та навіть розібратися з правами на виконання композицій. Тобто, фанати прекрасно розуміли, що на це піде багато часу. Власне, пройшов рік, і зірка ощасливив своїх вивчить з повідомленням про те, що він повертається в український шоу-бізнес.

Олег Винник розповів, що повертається на українську сцену

Хто чекає Олега Винника в Україні
Олег Винник розповів, що повертається на українську сцену

На афіші зірка постав з новою зачіскою – артист із блондина перетворився на шатена і відростив довжину. Повідомляють, що вихід нової композиції з назвою “Мої люди” заплановано на 23 серпня.

“Сенсація. Ми дочекалися. Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України і для всіх нас від нашого маестро!”

Олег Винник розповів, що повертається на українську сцену

Цікаво, що не так давно різні артисти коментували імовірне повернення Олега на естраду, і багато хто заявляв, що повелителя мовчить не приймуть. Інші знаменитості навпаки говорили про те, що несправедливість полягає у любові публіки до нього, і мовляв навіть після всього, він зможе повернутися, наче нічого не було.

Судячи з усього, артист дійсно здійснив мрію багатьох своїх фанаток, адже реакція у публіки надзвичайно позитивна.

Нагадуємо, що ці 2 роки Олег разом з дружиною та сином провів у Німеччини. На звинувачення у тому, що він втік, його помічниця Валерія Барон заявляла, що ці закиди несправедливі, так як Олег живе в Німеччині вже багато років, а в Україні працював.

Схожі статті