19-річна дочка Олі Полякової кардинально змінила образ: гроші на процедуру дала не мама, а хлопець

Доросла донька Олі Полякової живе окремо від батьків і самостійно облаштовує своє життя. Якщо раніше за її примхи платили батьки, то тепер ця ноша лягла на плечі її хлопця.

Зіркові діти часто наслідують своїх батьків. хтось залишається менш популярним, а хтось перевершує їх надбання. Проте, те що молодь наступає на п’яти знаменитостям, факт безсумнівний. Ось і Маша Полякова вривається в український шоу-біз. Дівчина активно пише пісні, знімає кліпи та веде особистий блог. Звісно, до зіркової мами їй ще далека, проте які її роки?

Нещодавно, у Марії замовили рекламу. Тож, дівчина не стала гаяти часу та прийнялася за роботу. Вчора, на її сторінці в Instagram, було опубліковане нове відео з рекламою фарби для волосся. Через такого замовника, дівчині довелося дещо змінити у своїй зовнішності.

“Мені здається кожна, хоч раз у своєму житті, хотіла змінити свою зовнішність. Це так зробила я нещодавно – освітлила собі пасма. Але зрозуміла, що хочу яскравих кольорів”, – розповіла Полякова-молодша.

Старша дочка Полякової показала свою нову зачіску
Старша дочка Полякової показала свою нову зачіску

Зазвичай, товари на рекламу бренди надсилають безоплатно. Проте, схоже, що починаюча блогерка “позичила” їх у свого кавалера. Що ж, тепер примхи звиклої до розкішного життя Марії лягли на плечі її хлопця, який, за словами дівчини, займається програмуванням.

“Ну а хто я така, щоб ще й трошки грошей не попросити. Ну а що? Він же айтішник як-не-як”, зізналася Маша.

Старша дочка Полякової показала свою нову зачіску
Старша дочка Полякової показала свою нову зачіску

А ось сама реклама сподобалася не всім підписникам Полякової. Дівчину розкритикували, бо підозрюють, що вона пофарбувала не своє волосся, а накладні пасма. Шанувальники не розуміють, чому молода артистка намагається ввести їх в оману.

“Ви не пофарбували волосся своє, прикололи пасма білі, і їх пофарбували, а своє волосся слабо стало?”, – написали під відео.

Проте, Маша, як і раніше не зважає на хейт та продовжує рухатися на зустріч до своєї цілі. Й хоча її музичний стиль подобається далеко не всім, хто зна, що чекає на юну виконавицю в майбутньому.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?