“Животик на мільйон”: 33-річна солістка The Hardkiss Юлія Саніна показала підписникам свій ідеальний прес

Ніщо не має такої ж сильної мотивації до занять спортом, як фото зірок в чудовій формі. І Юлія Саніна є прикладом знаменитості, чийому пресу можуть позаздрити навіть деякі фітнес-тренери.

“Ідеальний прес та як його накачати” — ось це дійсно фільм, який вартий того, щоб бути знятим. Бо тисячі людей, витрачаючи тисячі годин, ніяк не можуть побачити славнозвісні 6 кубиків. Але серед них точно нема Юлії Саніної. Зірка, вирішивши, привітати своїх шанувальників з неділею, також продемонструвала свою без перебільшення фантастичну фігуру.

Красуня одразу ж зібрала десятки тисяч лайків, а в коментарях аудиторія відзначила ідеальну спортивну форму зірки. Дехто із підписників навіть написав, що у Юлі “животик на мільйон”. І з цим важко не погодитися! Але така фігура сама себе не зробить. Будь-який помітний результат є наслідком неймовірних, часто непомітних зусиль поза ним.

Солістка The Hardkiss Юлія Саніна показала, як проводить свій вихідний
Солістка The Hardkiss Юлія Саніна показала, як проводить свій вихідний

Юлія гарно харчується, що можна побачити на продемонстрованих фото. І мається на увазі збалансований раціон та корисна їжа без переїдання, а не велика тарілка з купою смаколиків. Якщо їсти з профіцитом калорій, то ніякий спорт не допоможе один кубик перетворити на 6. Але фізична активність також важлива, бо м’язи без неї не зростатимуть. І це не обов’язково мають бути тренування.

Якщо звичайний спорт змушує вас нудьгувати, то оберіть іншу активність. Це можуть бути поїздки містом на велосипеді, який вам замінить громадський транспорт, або туристичні походи. Наприклад, Юлія нещодавно влаштувала собі хорошу прогулянку в горах Іспанії. А така активність значно розганяє метаболізм та залучає абсолютно всі м’язи в тілі.

Тому Саніна зовсім не виглядає на жінку, якій восени виповниться 34 роки. Навіть підписники в коментарях часто зазначають, що зовнішністю Юлія загадує дівчину, якій трішки за 20.

Схожі статті