Даша Астаф’єва показала, які жіночі окуляри на піку популярності у 2024 році: піддалася на поводу у трендів

Допоможіть Даші знайти ідеальні окуляри для довершення свого образу. Хоча це буде досить складно, бо неможливо вибрати те, що не підійде неймовірній красі Астаф'євої.

Красивій жінці личить абсолютно все! Це яскраво доводить Даша Астаф’єва. Зірка регулярно експериментує зі своїми образами, але неможливо знайти той, який є за що критикувати. Даші вдається навіть пікантні образи завжди робити елегантними, а не скочуватися у вульгарність.

Цього разу зірка вирішила запитати думку підписників щодо вибору окулярів. Вона показала 4 варіанти та попросила аудиторію про допомогу. І тільки підписники приготувалися голосувати, як Даша повідомила, що вже усе обрала, причому не серед 4 запропонованих варіантів.

Хоча в списку було одразу дві пари з аналогічним дизайном, проте відмінних за кольором. Втім, по фото можна помітити, що Астаф’євій личать усі моделі. Але наш фаворит під четвертим номером! Тому сподіваємося, що красуня все ж купила і їх для якогось цікавого образу.

Даша Астаф'єва показала найпопулярніші окуляри 2024 року та попросила допомогти з вибором
Даша Астаф’єва показала найпопулярніші окуляри 2024 року та попросила допомогти з вибором

Але Даша не тільки чудово розуміється на сучасній моді, але й підтримує українську культуру. Співачка розвиває власний застосунок UnderBook з аудіокнигами українською. У багатьох з них користувачі можуть почути саму Астаф’єву, яка обожнює читати класику та сучасну літературу.

Важливим також зірка вважає збереження наших надбань. Століттями нашу культуру прагнуть знищити або присвоїти, змусити повірити, що ми — маленький народ, за плечима якого немає тієї легендарної історії та спадщини, яку надзусиллями вибудовували наші предки. Астаф’єва своєю популярністю та красою намагається привернути увагу українців до таких важливих тем.

В одному з проєктів Даша втілила образ дівчини з картини живописця Михайла Брянського. Це стало нагадуванням про витвори мистецтва, які були незаконно вивезені з України, і дозволило поглянути на те, наскільки Астаф’євій личить класичний образ дівчини у вишиваній сукні.

Даша Астаф'єва в образі дівчини у вишиваній сукні з полотна українського живописця Михайла Брянського
Даша Астаф’єва в образі дівчини у вишиваній сукні з полотна українського живописця Михайла Брянського

Схожі статті