Для всіх — ведуча ТСН, а вдома — мама Артема: зірка 1+1 Алла Мазур показала свого сина від таємного чоловіка

У публічному просторі Алла Мазур зосереджена на професійній діяльності та нечасто ділиться з підписниками фрагментами з особистого життя. Але іноді трапляються виключення, як її спільні фото з сином.

Багато років Алла Мазур залишається ведучою новин на 1+1 та одним з облич телеканалу. Але за цей час про знамениту журналістку шанувальники дізналися дуже мало особистого. Ведуча зосереджується на роботі та чудово її виконує. А ось за межами студії вона досить стримана у демонстрації особистого. Наприклад, нічого невідомо про романтичні стосунки пані Алли. В цій темі все здебільшого обмежується чутками без якоїсь конкретики.

Її сину Артему цьогоріч виповнилося 16 років. Проте нікому й досі невідомо навіть імені батька хлопчика. Журналісти знають лише про прізвище — Бондаренко. Та й то лише завдяки ведучій, яка зізналася, що син його успадкував саме від батька. Також в інтерв’ю вона стверджувала, що чоловік не є ні політиком, ні олігархом. Після народження сина він дуже допомагав Аллі, купував необхідні речі. Також Мазур говорила, що батько й нині піклується про сина.

Ведуча 1+1 Алла Мазур показала свого єдиного сина Артема
Ведуча 1+1 Алла Мазур показала свого єдиного сина Артема

Та на цьому все — більше ніяких подробиць. А сьогодні навіть сина пані Алла демонструє дуже рідко. І причина не лише в небажанні телеведучої виносити особисте в публічний простір, а й у хлопчикові, який сам є противником надмірної уваги до власної персони.

З особистих речей, про які Мазур говорила з шанувальниками максимально відкрито, була її онкологія. Телеведуча розповідала про це не для жалю та не задля прохання про допомогу. Навпаки, вона просила допомагати онкохворим дітям, яким потрібна моральна та фінансова підтримка. Про себе ж вона розповідала виключно для того, щоб мотивувати людей вчасно проходити обстеження та лікуватися, щоб не стало пізно. На щастя, пані Алла змогла пройти крізь цей складний період, перемогти хворобу та повернутися до здорового життя.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?