Фото одразу після розлучення: як виглядає перша дружина Сергія Притули – тернополянка Юлія

Перший шлюб Сергія Притули розпався більше 10 років тому. Тому його нинішню благовірну багато хто знає, а от колишню дружину не впізнають. А вона справжня красуня!

Коли соціальні мережі ще не були настільки популярними, Сергій Притула вів доволі закритий образ життя. Хоча чоловік міг розповісти в ефірі щось про свою дружину чи матір, ця інформація швидко забувалася.

А знімки з родиною потрапляли не на особистий акаунт в Instagram, а на сторінки журналів. Зараз місце благовірної телеведучого займає прекрасна дончанка на ім’я Катруся.Вона народила зірці двох дівчат — Соломію та Стефанію, і стала мачухою для пасинка Дмитра. Дмитро в свою чергу народився у попередньому шлюбі Сергія з жінкою на ім’я Юлія.

Колишня дружина Сергія Притули показала, як виглядала після розлучення

Сергій Притула показав, як виглядають обидві його дочки
Колишня дружина Сергія Притули показала, як виглядала після розлучення

Вона — землячка телеведучого. У цьому питанні в них було багато спільного. Але як показав час, це не допомогло їм врятувати шлюб. Сергій Притула розлучився тихо та без шуму.

Юлія також не поспішала давати інтерв’ю чи розповідати щось особисте. Лише нещодавно вона дала можливість користувачам побачити, якою ж вона була насправді у той період. Жінка опублікувала у своєму блозі архівний кадр, на якому постала з похиланою головою та поглядом. Юлія дуже струнка, тендітна та ніжна. Безумовно, неймовірно вродлива, а також вилучає природність.

Колишня дружина Сергія Притули показала, як виглядала після розлучення

Судячи з усього, любов до довгих спідниць в неї була завжди. І що не менш важливо, простота, що поєднується з елегантністю. Мало кому вдається балансувати між цими двома поняттями.

Нагадуємо, що впродовж трьох років Сергій Притула не з’являється на знімальних майданчиках України. Телеведучий цілком та повністю присвячує себе волонтерству та благодійній діяльності.

Ба більше, він заявив, що не планує повертатися до розважального формату, адже після побаченого та пережитого не зможе зробити вигляд, наче нічого з цього з ним не сталося.

Схожі статті