Знайшла кавалера та купила Netflix, але не підписку: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, як злітала до Кореї

Спогади про цікаві подорожі хочеться зберегти якомога довше. Леся Нікітюк вирішила, що для цього краще поділитися ними зі своїми підписниками та показала дуже багато цікавого.

Нещодавно Леся Нікітюк похвалилася відвідуванням Південної Кореї. Телеведуча не сказала про причини візиту (робота чи звичайний туризм), та незалежно від них дівчина змогла чудово відпочити. Одразу ж після прибуття красуня приміряла традиційний корейський одяг ханбок, який надзвичайно личить Нікітюк. Це й не дивно, бо важко знайти те, що не пасуватиме Лесі.

Також зіркова ведуча познайомилася з сучасними технологіями. Одного робота вона майже назвала чоловіком мрії, але їй не вдалося забрати його з собою через неможливість знайти спільну мову. Ми розуміємо все розчарування Нікітюк. Іноді складається враження, що деякі українські чоловіки народилися з корейською прошивкою, тому не зрозуміють своїх коханих.

Леся Нікітюк показала підписникам традиційне корейське вбрання та сучасного корейського робота
Леся Нікітюк показала підписникам традиційне корейське вбрання та сучасного корейського робота

Тому Леся знайшла собі корейського “кавалера” майже одного зросту з собою! Хоча в цьому випадку особливості вимірювання ще більш заплутані, ніж англійська система для людини, що звикла до метричної. Але в чому немає жодних сумнівів, так це в тому, що Леся добре поїла!

Ведуча багато разів демонструвала себе з різноманітними смаколиками: вермішеллю, суші та традиційними корейськими млинцями з начинкою, які називаються хотток. А ще ведуча мала змогу скуштувати Netflix, а не тільки подивитися. Корейський маркетинг — це потужно.

36-річна Леся Нікітюк зустріла на корейських вулицях кавалера та смачну їжу
36-річна Леся Нікітюк зустріла на корейських вулицях кавалера та смачну їжу

До України Леся поки не повернулася, але з кожним днем ведуча все ближче. Оскільки зараз прямих літаків до Києва немає, Нікітюк їде через інші країни Європи. Спершу вона завітала до Німеччини, де зустріла дуже багато українок. Десь Леся обіймалася, десь гарно поговорили.

В одному місці їй навіть наливали. Після цього ведуча поїхала до Польщі, де наливала собі сама та дивилася голлівудські фільми з польським озвучуванням у комфортабельному номері готелю InterContinental. Хоча перегляд “Джона Віка” назві готелю пасував би трішки більше.

Леся Нікітюк публікує кадри з Європи, повертаючись до України з Південної Кореї
Леся Нікітюк публікує кадри з Європи, повертаючись до України з Південної Кореї

Схожі статті