“Як добре, що ти тут”: Руслан Сенічкін “зрадив” Людмилу Барбір та показав свою Дашу — теж брюнетка

Невже між Барбір та Сенічкіним все скінчено? Руслан з'явився у компанії зовсім іншої красуні. Дівчину звати Даша. Як і колись з Людмилою, Сенічкін познайомився з красунею саме завдяки роботі.

Коли люди працюють разом, то між ними зазвичай з’являється така хімія, яку можна сплутати з романтичним інтересом. Це все пояснюється чудовим взаєморозумінням, спільним досвідом, а часто навіть дружбою поза роботою. Але коли це стосується публічних людей, то шанувальники майже завжди починають бачити перед собою чудову пару, яка ось-ось розкаже про стосунки.

Не виняток, а яскравий приклад, — Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Вони ведуть “Сніданок з 1+1” у парі уже майже 11 років. За цей час вони дуже зблизилися, як колеги та друзі. Але ніхто не дозволяв собі чогось більшого, бо у Людмили є щаслива родина — чоловік та син Тарас.

Та й прекрасний вигляд Руслан має не тільки поруч з Барбір. До дня народження ексрежисерки 1+1 Дарії Качковської він опублікував привітання для неї. На фото можна помітити пару разом серед красивої природи, а також багатозначне звернення “як добре, що ти тут”.

Руслан Сенічкін привітав з днем народження ексрежисерку 1+1
Руслан Сенічкін привітав з днем народження ексрежисерку 1+1

Руслан не уточнив, що саме він має на увазі. По емодзі цілком можна було б припустити, що між ним та Дашею є романтичний інтерес. Але дуже часто ними послуговуються не тільки люди, що знаходяться у стосунках, тому не будемо ґрунтуватися лише на цьому факті. Хоча поруч Руслан і Даша виглядають дуже гармонійно, але цілком можливо, що це просто дружня “хімія”.

Можливо, Сенічкін говорить про повернення Даші на 1+1? Дівчина працювала там раніше, після чого режисерка очолила ТВ-напрямок іншого каналу. Після нетривалого часу роботи Качковська вирішила спробувати себе на новій посаді керівниці пресслужби у Чернівецькій міській раді, про що влітку 2022 року повідомляв чинний голова міста Роман Клічук.

Але й тут Дарія затрималася недовго — в січні 2023 року дівчина звільнилася, пропрацювавши у відділі комунікацій близько пів року. Про подальшу кар’єру Качковської нічого не відомо. На її сторінці лаконічно вказано лише те, що вона є медіаменеджеркою та режисеркою.

Схожі статті