Галька, як в Криму: невістка Софії Ротару заінтригувала пляжним відпочинком десь точно поза Україною

Невістка легенда української естради Софія Михайлівна Ротару Світлана Євдокименко показала, як насолоджується відпочинком далеко за межами України.

Уважні фанати Софії Ротару прекрасно знають, що її родина обожнює відпочинок в Італії. Раніше сімейство збиралося там що року наприкінці літа. Зазвичай вони святкували день народження артистки у тісному сімейному колі, оточені розкішними кипарисами, морем, свіжим повітрям.

Але 2022-го Софія Михайлівна вийшла на зв’язок зі свого рідного села Маршинці. Тоді вона закликала вкласти гроші у її благодійний фонд, який займається захисниками України. Можна сказати, що це вперше, коли співачка дала зрозуміти, на якій саме вона стороні.

Але досі на її адресу лунають різноманітні звинувачення. Зірки зізнаються, що вони розчаровані. Мовляв, Ротару могла зібрати багато грошей за допомогою благодійного концерту, і так само вплинути на суспільство оголошеннями власної думки.

Невістка Софії Ротару показала, як відпочиває на пляжі за кордоном

Онучка Софії Ротару показала, як вони відпочивають з сім'єю
Невістка Софії Ротару показала, як відпочиває на пляжі за кордоном 

Але Ротару і сама встигла потрапити у скандал. Так, 2 з половиною роки тому її син Руслан Євдокименко та онук Анатолій були затримані на кордоні під час спроби перетнути його нелегально. Чоловіки були повернуті на територію України.

Але вже незабаром стало відомо, що Анатолій Євдокименко все ж таки досяг бажаного і опинився в Європі. Руслан ділився у своєму акаунті кадрами біля українських полей. Але зараз родина вже не приховує свого місцеположення.

Онучка Ротару Соня Євдокименко вже неодноразово опублікувала на особистій сторінці в Instagram спільні фотографії з матір’ю з Італії. Так само Світлана Євдокименко, хоча і не ставить відмітку на мапах, але хизується приємним відпочинком на узбережжі.

Невістка Софії Ротару показала, як відпочиває на пляжі за кордоном. Скріншот особистої сторінки Світлани Євдокименко

Є ймовірність, що невістка Софії Ротару вже змінила країну перебування, але те що вона за кордоном поки що очевидно.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?