Старша дочка Ольги Сумської Паперна вийшла на зв’язок із Москви та показала, як їй живеться без зайвих слів

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна вийшла на зв'язок із Москви та публічно показала, як їй живеться, не використовуючи жодних зайвих слів.

Досить довго публіка чекала, коли старша спадкоємиця Ольга В’ячеславівна Сумської вийде на зв’язок та заговорить про свою позицію. Тим паче, що акторка говорила, нібито її дочка неймовірно любить свою батьківщину, сумує і дуже хоче миру та спокою для країни. Тим не менш, Тоня так і не вийшла на зв’язок. Натомість, вона заблокувала доступ українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Ольга В’ячеславівна тим часом заявляла, що їм надходить неймовірна кількість образливих висловлювань у повідомлення і навіть погрози. Однак, Тоня не зупинилася на простому мовчання. Незабаром вона почала виходити разом зі своїм чоловіком Володимиром на червоні доріжки і навіть взялася зніматися у російських фільмах, поки її співвітчизники в Україні усіма можливими способами намагалися повністю прибрати російські кінострічки з кінотек.

Дочка Ольги Сумської вийшла на зв’язок після тривалого мовчання

Тоня Паперна
Дочка Ольги Сумської вийшла на зв’язок після тривалого мовчання

Хоча Ольга Сумська заявляла, нібито Тоня не може зробити вибір через коханого чоловіка і маленьких дітей, які проживають разом з ними в Москві, врешті-решт заявила, що виправдовувати свою спадкоємицю також не стане, адже це нечесно по відношенню до самих українців. Тоня тим часом проживає своє найкраще життя.

Нещодавно вона опублікувала свіжі кадри, на яких показалася на фермі в оточенні коней. Для образу вона підібрала білу сукню та широкий капелюх. Не обійшлося без сильного макіяжу та професійної обробки від фотографа. У дописі до публікації не було жодного слова. Судячи з усього, Антоніна уникає подібних кроків.

Дочка Ольги Сумської вийшла на зв’язок після тривалого мовчання

Нагадуємо, що коментар на рахунок сестри також давала Ганна Борисюк, яка зізналася що неймовірно сумує за нею і дуже хоче побачитися, але поки що можливості такої немає.

Схожі статті