Мартиновська зізналася, що закохалася, і мова не про обранця-ресторатора Руслана: невже Ярославський?

Ольга Мартиновська зізналася, що закохалася, і мова не про обранця-ресторатора Руслана. Невже у серці зірки поселився Володимир Ярославський?

Ольга Мартиновська завжди відкрито говорила про своє особисте життя. Після розлучення з Іваном Кобцем вона довго приходила до тями. Було надзвичайно багато роботи, яка включала і телебачення, і кулінарну книгу, і ресторани. На цьому шляху компанію їй складав здебільшого Володимир Ярославський, чому публіка і вирішила, що їх, імовірніше за все, об’єднує не тільки спільна праця, але й романтика.

Ольга в свою чергу якось розповіла, що взагалі не сприймає Ярославського як потенційного обранця, адже він нижчий за неї. Мовляв, в її картині світу чоловік має бути сильнішим, щоб міг взяти її на руки та віднести куди треба. Нібито, Ярославський не підпадає під цей опис, адже сама Мартиновська не маленька. Таким чином зірка дала зрозуміти, що роману між ними не буде.

Ольга Мартиновська зізналася у почуттях та показала об’єкт свого кохання

Ольга Мартиновська розповіла про своє бажання поїхати до іншої країни
Суддя МастерШеф Ольга Мартиновська зізналася у почуттях та показала об’єкт свого кохання

Рік тому Ольга розповіла, що в її житті все ж таки з’явилося кохання. Обранця вона знайшла у власній сфері діяльності. Ним виявився ресторатор на ім’я Руслан. А познайомилися вони через соціальні мережі, так як чоловік залишив їй коментар на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

І хоча все зрозуміло та ясно, Ольга не поспішає говорити відкрито про свої почуття до коханого. Натомість, завалює зізнаннями іншу країну та пейзажі. Так, на даний момент Ольга знаходиться за кордоном. Нещодавно вона поділилася свіжими кадрами, у дописі до яких зробили зізнання в коханні.

Суддя МастерШеф Ольга Мартиновська зізналася у почуттях та показала об’єкт свого кохання. Скріншот особистої сторінки зірки

І хоча жоден з чоловіків не отримав слів любові від Ольги, натомість порадіти змогли шанувальники, які обожнюють її позитивний контент та з нетерпінням чекають на подібні коментарі.

Схожі статті