Тіна Кароль показалася без фотошопу та з невигідного ракурсу: у 39 років така сама, як і незіркові ровесниці

Тіна Кароль показала своє реальне фото без фотошопу та професійного освітлення. Як насправді виглядає знаменитість, яка на кадрах зазвичай без жодного недоліку?

Ні для кого не секрет, як світлооператори та фотографи працюють над тим, аби обличчя зірок виглядали ідеально в кадрі. Завдяки невеличким хитрощам можна досягти надзвичайного результату. Для ока глядача недосяжні зморшки, нерівності або запалення на шкірі зірок.

Пізніше стали навіть говорити про те, що подібне ідеальна картинка стала негативно відображатися на самооцінці представників аудиторії. Телебачення та соціальні мережі підняли планку до таких висот, де вона ніколи не була. І що ще більш прикро, сама картинка являється фальшивою.

Тіна Кароль показала фото без фотошопу та професійного освітлення

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль
Тіна Кароль показала фото без фотошопу та професійного освітлення

Тіна Кароль роками залишається суперзіркою в Україні. Це вимагає від артистки завжди хорошої форми, приємної зовнішності, тощо. Співачка над цим невтомно працює. Зірка виходить на зв’язок із тренажерних залів, розповідає про свої секрети краси, не нехтує походами до косметологів.

Але є і інша сторона реальності, яку нещодавно Тіна Кароль показала самостійно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.Знімок був зроблений з вельми незвичайного ракурсу, а освітлення підкреслила усі деталі на обличчі та фігурі співачки.

Тіна Кароль показала фото без фотошопу та професійного освітлення. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто відмітити, що навіть при таких обставинах волосся Тіни вражає своїм рівномірним якісним кольором та блиском, а шкіра сяє від зволоження.

На знімку зірка постала у чорному боді та спортивних штанях. Руки артистки оголені, тому можна побачити, наскільки в неї під качиний біцепс та трицепс. Також примітно, що Тіна дуже щиро посміхається та виглядає надзвичайно щасливою. У такому амплуа її можна побачити нечасто. На тлі стоїть велика кількість людей, яка спостерігає за знаменитістю.

Схожі статті