Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль і дуже непросту: її називають іконою і вона відома в усьому світі

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль і дуже непросту. Цю жінку називають іконою і вона відома у всьому світі, а не тільки в Україні. Хто ж ця красуня?

Співпраця Дана Балана та Тіни Кароль вже давно підійшла до фінішу. Ба більше, навіть принесла молдавському виконавцю деякі проблеми. Не так давно він виходив на зв’язок з проханням до публіки припинити поширювати чутки про його роман з артисткою. Мовляв, публіка не дає спокою його сім’ї і буквально псує їм життя.

Тіна Кароль ніяк не реагувала на дані висловлювання, хоча ще минулого року зі сцени в Кишиневі заявила, що Дан — найкращий чоловік. Він же тим часом рухається вперед.

Дан Балан показав, якій співачці віддав перевагу після Тіни Кароль

Тіна Кароль і Дан Балан
Дан Балан показав, якій співачці віддав перевагу після Тіни Кароль

Так, декілька місяців тому стало відомо про його новий дует, і на цей раз не з українською виконавицею, а з всесвітню відомою артисткою Іриною Раймс. У дописі до публікації йдеться, що вона справжня ікона.

З хітами даної співачки особливо близько знайомі слухачі, які народилися в нульових. Ірина Раймс часто виступала у різноманітних клубах та потрапляла у плейлисти 10 років тому здебільшого до молоді.

У коментарях публіка одразу ж почала ділитися сподіваннями на рахунок їхньої плідної співпраці та зізналася, що очікує на дійсно якісний продукт, адже над ним будуть працювати два знаменитих артисти.

Нагадуємо, 4 роки тому Дан Балан і Тіна Кароль пережили гучний скандал у зв’язку з чутками щодо їхнього роману. Продюсер заявив, що це був якісний піар, який приніс шоу велику кількість глядачів. Почувши це, шанувальники відчули себе обманутими, і одразу ж взялися писати артистам гнівні коментарі. Обидва вийшли на зв’язок та заявили, що не стверджували, нібито знаходяться в стосунках, і все побачене на екранах відповідало дійсності.

Стосунки Тіни Кароль і Дана Балана завершилися на етапі флірту, за яким спостерігала вся країна. І судячи з усього, вже не передбачається нічого особливого. Хоча деякі підозрюють, що Балан повернувся до України саме заради того, аби знову взяти участь в шоу.

 

Схожі статті