“Найкраще перевтілення”: Ірина Гатун показала, як перетворюється на Євгена Кошового — Леся Нікітюк в захваті

Уявіть, що ви зірка, над якою чаклують гримери. Ви хочете стати ще красивішою, а потім бачите у дзеркалі Євгена Кошового. Чи зраділи б ви такій трансформації? Ірина Гатун, наприклад, була у захваті!

“Ти комік? А ну пожартуй”. Певно, саме так все працює у світі гумористів. Та й добре! Бо всі коміки справді люблять жартувати не лише на сцені, а й поза нею. Це доводить популярна акторка студії “Квартал 95” Ірина Гатун, яка виклала на своїй сторінці веселий пост. “Найкраще перевтілення” — підписала гумористка відео, де гримери перетворюють Ірину на… Євгена Кошового! Хоча краще за гримерів у цьому випадку все ж попрацювала “магія монтажу”.

Ірина Гатун показала, що з гримом перетворюється на Євгена Кошового
Ірина Гатун показала, що з гримом перетворюється на Євгена Кошового

Звісно, жарт Ірини працював би краще, якби після “перевтілення” у Євгена Кошового вона не відображалася у дзеркалі за його спиною. Але шанувальники позитивно оцінили відео. Під дописом навіть залишила коментар Леся Нікітюк. До слова, разом з Лесею Гатун нещодавно знімалася в одному з випусків третього сезону проєкту “єПитання”. А загалом у 15 епізодах глядачі шоу зможуть побачити 120 людей зі світу шоубізнесу та не тільки.

Нагадаємо, що Ірина Гатун має суперечливу репутацію серед українців. Під час концерту до Дня Незалежності України у 2023 році вона виконала пісню на мотив “Ой у вишневому саду”. Номер викликав обурення в коментарях. Знайти позитивних відгуків про нього майже неможливо. А ось паплюження оригіналу, а найголовніше — текст гумористичної пісні не сподобалися нікому.

Вдруге скандал навколо Ірини виникнув через номер про Скадовськ. Після нього дівчина навіть перепрошувала. Хоча багато хто зазначив, що її вибачення більше було схоже на “ви всі просто провокатори”. Команда “Кварталу 95” зазначала, що номер створений задля просування серед народу української мови й необхідності розмовляти державною. Але, на жаль, ніхто не пояснив, яким чином чергове глузування над українською сприяє її популяризації серед населення.

Юрій Великий та Ірина Гатун у скандальному номері про Скадовськ
Юрій Великий та Ірина Гатун у скандальному номері про Скадовськ

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.