Синочок — не від В’ячеслава Узелкова: 44-річна Марина Боржемська вийшла у світ з новонародженим малятком

Поки син Роберт показує власну дорослість та здатність постояти за себе та маму, Марина Боржемська проводить час з іншим рідним хлопчиком, якому ще далеко до дорослішання.

Цьогоріч кожен з експодружжя В’ячеслава Узелкова та Марини Боржемської майже синхронно показав своїх малюків. Для колишнього боксера ним став пес Тор, якого В’ячеслав врятував та прихистив у себе. А ось Марина з’явилася на прогулянці з малесеньким хлопчиком.

Так, Боржемська справді народила сина! Щоправда, не Марина, а Емілія — сестра тренерки. Дівчина одружена з ізраїльським фотографом Роєм Шомером. Радісною новиною про нового члена своєї великої родини Марина поділилася ще на початку липня. А зараз тренерка знову поділилася своїм щастям та з’явилася на прогулянці з малесеньким Бенджаміном.

44-річна Боржемська вийшла на прогулянку з малюком
44-річна Боржемська вийшла на прогулянку з малюком

До слова, до зустрічі з хлопчиком Марина навіть не задумувалася про народження дитини. А коли побачила Бена, то всередині у неї з’явилося якесь ностальгічне почуття, бажання знову пережити всі ті емоції після народження дитини. Саме через такі відчуття Боржемська вважає, що Бенджамін володіє дуже потужною та дорослою енергією, яку передає рідним.

Можна помітити, що Марина невимовно щаслива поруч із племінником. Це ті щирі емоції, які вона хоче також віддавати малюку. Тому Боржемська пише, що вона, як і вся родина, зробить усе можливе, аби очі Бенджаміна завжди сяяли щастям.

Марина Боржемська показалася на прогулянці з рідним племінником
Марина Боржемська показалася на прогулянці з рідним племінником

І це не порожні слова, бо дітям тренерка завжди віддавала максимум себе. Від ексчоловіка В’ячеслава Узелкова у Марини залишилася 12-річна донька Олівія та 15-річний син Роберт, щастя яких для жінки завжди було на першому місці. Вони також уже встигнули познайомитися з маленьким Бенджаміном, приїхавши на спільний відпочинок до Ірландії, де вже знаходилися Емілія зі своїм коханим Роєм.

Схожі статті

37-річна Настя Каменських кардинально змінила імідж та показала результат: тепер голова здається величезною

Настя Каменських кардинально змінила імідж для карʼєри в Іспанії та показала результат. Тепер голова співачки здається величезною. Чи воно було того варте?

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.