40-річна Катя Осадча показала 21-річного сина, який живе в США: не схожий на Горбунова і на батька Поліщука

Старший син Каті Осадчої отримує вищу освіту в США. Як зараз виглядає дорослий спадкоємець телеведучої? Ілля Поліщук сильно змінився за ці роки.

Вперше Катерина Осадча стала матір’ю, коли їй було 19. Тоді вона побудувала модельну кар’єру, вдало вийшла заміж за депутата і сподівалася на прекрасне сімейне життя. Але різниця у віці з чоловіком зробили свою справу: закохані швидко віддалялися, і врешті-решт прийняли рішення про розлучення, попри наявність в них спільного сина.

Маленький Ілля залишився разом з матір’ю. Катерина розпочала свій довгий шлях до телебачення, а з вихованням дитини їй допомагала матір. Так само колишній чоловік Олег Поліщук завжди надавав свою підтримку.

Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка
Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Старший спадкоємець Катерини Ілля не пішов по стопах своїх батьків. Він тримається подалі від шоу-бізнесу, і так само не зацікавлений у політиці чи бізнесі. Хлопець закінчив елітне навчальний заклад в Києві, після чого вступив в університет Сполучених Штатах Америки. Своє життя юнак вирішив пов’язати з технологіями, а також зізнається, що планує повертатися до України.

Зараз Ілля зазвичай буває вдома лише на зимових канікулах і Різдво проводить у компанії матері, братів Івана та Данила, а також вітчима Юрія Горбунова. Але стаються і винятки.

Катерина ж частіше стала показувати свого спадкоємця публіці. Раніше Осадча взагалі не демонструвала сина і захищала його приватність. Зараз же час від часу вона хизується старшим сином.

Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Зокрема нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадр, на якому показала Іллю. Виявляється, зірковий син приїхав у гості. Причиною стало важливе родинне свято – день народження молодшого брата Данила. У понеділок, 19 серпня, сину Юрія Горбунова та Катерини виповнилося 3 роки. Тож, Ілля прилетів, аби провести час з родиною та привітати брата.

Схожі статті

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.