Дружина 39-річного Віталія Козловського показала, як виглядає його син: швидко росте і став “фанатом” Марвел

Дружина 39-річного Віталія Козловського Юлія Бакуменко показала, як виглядає його єдиний син Оскар. Хлопчик швидко дуже швидко росте. Деталі в матеріалі.

Новина про вагітність дружини Віталія Козловського просочилася до мережі вельми швидко. Тільки-но співак розповів про те, що став одруженим, фанати дізналися про очікування в сім’ї на первістка. І плітки виявилися правдою: дружиною артиста дійсно виявилася його концертна директорка Юлія Бакуменко. І насправді вона виношувала під серцем дитя.

Зараз Віталій Козловський захищає Україну, а на вихідних проводить час зі своєю сім’єю. Юлія ж тішить фанатів кадрами з маленьким Оскаром.

Дружина Віталія Козловського показала їхнього єдиного сина

Віталій Козловський показав свою маму, яка живе за кордоном
Дружина Віталія Козловського показала їхнього єдиного сина

Родина поки що не готова показати обличчя хлопчика, однак, до мережі потрапляють знімки з його ручками, ніжками, а також одягом. Наприклад, нещодавно Юлія публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram черговий кадр, на якому Оскар постав у костюмчику Marvel.

Дружина Віталія Козловського показала їхнього єдиного сина

Помітно, що Оскар дуже швидко росте, і цілком можливо, що незабаром публіка побачить розкішні сімейні знімки, на яких Юлія та Віталій постануть поруч зі своїм єдиним сином.

Нагадуємо, не так давно Віталій Козловський знову став героєм скандалу з Ігорем Кондратюком. Але на цей раз шоу-бізнес вирішив вступитися за артиста, так як стало відомо, що продюсер отримує відрахування від зарплатні зірки, який на даний момент не веде концертну діяльність, а захищає країну.

Аудиторії та колегам подібна поведінка здалася занадто цинічною, однак Ігор Кондратюк не поступився своїм принципом і заявив, що Віталій Козловський має виплатити усю суму, і немає причин для того, аби виплати були припинені. Досі невідомо, скільки Віталію вдалося заплатити колишньому продюсеру, і наскільки його борг погашений. Як раніше розповідав Ігор Кондратюк, мова йде про суму за сотню тисяч доларів.

Схожі статті