42-річна Ольга Фреймут показала свою четверту дитину та розповіла таємницю її появи: “Дякую за донечку”

Ольга Фреймут вразила мережу, показавши свою четверту дитину. Телеведуча пояснила, коли це сталося та розповіла про свої ніжні почуття до дівчинки.

Як відомо, Ольга Фреймут вже давно стала багатодітною матір’ю. 16 років тому в неї з’явилася дівчинка на ім’я Злата від стосунків з англійцем Нілом. Пізніше в житті зірки з’явився Володимир Локотко. Від нього Ольга народила сина Валерія та дочку Євдокію.

Зараз сім’я проживає у Великобританії, хоча на даний момент приїхала з візитом до України. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга часто показує, як виглядають її спадкоємці, чим захоплюється, про що жартують, тощо. Сама Ольга вже давно не працює на телебаченні, і заробляє через власне видавництво, а також лекції. Зокрема Ольга зізнавалася, що це приносить їй набагато більші прибутки, ніж робота в ефірі.

42-річна Ольга Фреймут показала свою четверту дитину та розповіла таємницю її появи

Ольга Фреймут назвала своє справжнє прізвище
42-річна Ольга Фреймут показала свою четверту дитину та розповіла таємницю її появи

Озброєним оком видно, як сильно зірка любить своїх дітей, але виявляється, у її серці є місце і не для рідних діток. Так, нещодавно Фреймут опублікувала знімок своєї племінниці, яку назвала своєю четвертою дитиною та подякувала сестрі Юлії за такий подарунок долі.

Примітно, що дівчинка навіть трохи схожа на свою рідну тітку, хоча прямого генетичного зв’язку з нею не має.

42-річна Ольга Фреймут показала свою четверту дитину та розповіла таємницю її появи

“Моя весела і неземна Еля. Моя четверта дитина. Менше любити тебе не вмію. З днем народження! Будь щасливою щомиті, все решта — особисто. Юля! Дякую за донечку. Вітаю і люблю”

Нагадуємо, що старша дочка Ольги на даний момент отримує освіту у Сполучених Штатах Америки, де проживає вже декілька років. Ольга Фреймут дуже важко переносила розлуку зі своєю дочкою, але сім’я часто бачиться. Зокрема, Злата активно веде власний блог в соціальній мережі, що неодноразово ставала об’єктом обговорень. Дівчину засуджувала за те, що вона не дотримується правил етикету, які проповідує її матір.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?