Давно є про кого піклуватися: “бездітна” Руслана Лижичко показала “маля”, про яке насправді мало хто знав

Руслана Лижичко показала "маля", про яке насправді мало хто знав. Кого насправді виховують вдома співачка з її чоловіком Олександром Ксенофонтовим.

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко виступає на вітчизняній естраді вже 30 років. Однак, її діяльність захопила і політику, і благодійність, і волонтерську справу. З 2014 року артистка особливу увагу приділяла подіям в країні і завжди намагалася бути у вирі подій.

Це свого часу принесло певні зміни у її життя. Зокрема, виконавиця говорила про плани на материнство ще 10 років тому. Однак не змогла їх реалізувати через обставини. Врешті-решт така сама думка прозвучала з її вуст 7 після. І знову невдача, адже країна переживала нову велику трагедію.

Руслана Лижичко приказала свого маленького вихованця

Руслана Лижичко вразила зовнішнім виглядом
Руслана Лижичко приказала свого маленького вихованця

І все ж таки в житті зірки ставалися і світлі, наповнені щастям і радістю, моменти. Зокрема, 2016-го в родині сталося поповнення. Руслана Лижичко познайомилася з псом, який не мав дому. Зірка дала йому ім’я Чудо, після познайомила з аудиторією.

“Ми знайшли один одного, і тепер ми найщасливіші у світі! Він – частка мене, я – частинка його. Ні якої він породи, ні будь-які інші питання не мають значення. Закликаю всіх! Беріть додому безпритульних тварин. Вони вам віддячать за це найдорожчим – коханням! Це – я та моє Чудо!”

Руслана Лижичко приказала свого маленького вихованця

Артистка закликала не покидати тварин та давати їм домівку. Зараз вихованцю зірки має бути вже приблизно 8 років. Артистка часто ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільними кадрами з улюбленцем і не забуває нагадувати про необхідність піклуватися про тваринок.

Нагадуємо, що Руслана Лижичко завжди цікавилися екологічними трендами і навіть створила унікальний будинок, в якому і нині живе. Будівля обладнана вітряками та сонячними батареями і споживає природню енергію. Втім, бували і невдачі. Зокрема, в будинок артистки вдарила блискавка.

Схожі статті