38-річна Злата Огнєвіч після новин про весілля та поповнення в сім’ї показала малюка: чекала на нього довго

38-річна Злата Огнєвіч після новин про весілля та поповнення в її сім'ї показала малюка, який вже аніскільки не крихітний. Співачка вразила силою любові до хлопчика.

Злата Огнєвіч ніколи не приховувала, що не влаштувала особистого життя через свої ж рішення. За останні декілька років вона відкрилася своїм слухачам з іншої сторони, адже розповіла, що пріоритет ставила музичну кар’єру, а тому стосунки постійно руйнувалися. Втім, її спроба налагодити дану сферу свого життя далеко не одразу була успішною, а можна сказати, що провальною.

Участь в романтичному шоу принесла Златі і сльози, і навіть усвідомлення необхідності завітати у кабінет психотерапевта. Але приводів для радості також було повно. Наприклад, 2 роки тому співачка повідомила про весілля. Зі Сполучених Штатів Америки вона намагалася якомога швидше дістатися України заради сестри, яка вступала у шлюб.

Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядає її племінник

Злата Огнєвіч зацікавила кардинальним перевтіленням
Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядає її племінник

А вже незабаром стало відомо, що жінка чекає на дитину. Злата із захватом розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про майбутнє поповнення в родині, і як ніхто чекала на племінника.

Зараз сім’я проживає за кордоном, і для того, аби побачити малюка, співачці знову доводиться сідати в літак. Але вона готова це зробити, адже на неї чекає крихітний хлопчик, який зігріє зіркову тітку своїм теплом.

Днями Злата показала свою ласкаву та ніжну зустріч з хлопчиком, який вже встиг чимало підрости. Зокрема, вона зізналася, що дитина важить майже 12 кілограмів, і на кадрі він постає доволі великим.

Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядає її племінник. Скріншоти особистої сторінки зірки

Можна сказати, що в родині зростає справжній багатир, адже хлопчик також має вельми завидний зріст. А от Злата в кадрі постала зовсім тендітною та маленькою. Окремої уваги заслуговує її розкішна червона сукня, яка підкреслює прекрасну форму артистки та її бронзовий колір шкіри.

Схожі статті