Олег Винник похизувався своїм будинком за кордоном і показав, як живе з Таюне в Берліні: навіть садочок має

Олег Винник похизувався своїм будинком за кордоном і показав, як влаштувався з дружиною Квіткою Таюне в столиці Німеччини. Зірка має все, чого душа бажає.

Скандальне повернення Олега Винника не тільки сколихнула мережу, але і повернуло в інформаційний простір обговорення втікачів. Зокрема, стали відомі деталі втечі і самого повелителя мовчить, які раніше замовчувалися його оточенням. Колишній продюсер зірки розповів, що той виїхав, ховаючись під ковдрою, а після вигнав його сім’ю на вулицю в Берліні.

Сам артист поки що ніяк не відповідає на дані звинувачення, а намагається влаштувати якісний промоушен новій композиції. Олег став виходити на зв’язок в соціальних мережах, і нещодавно навіть трошки показав, як живе в Берліні.

Олег Винник похизувався своїм будинком за кордоном

Стало відомо, чим займається Винник за кордоном
Олег Винник похизувався своїм будинком за кордоном

Так, зірка опублікував відео, на якому показав балкон свого будинку, а також забудови навколо. Не важко встановити взаємозв’язок між зовнішнім виглядом будівель. Окрім того, зірка показав, який в нього садочок.

“Зараз стою на балконі. Тут у мене маленький городик, синьйор помідор, огірочки, базилік”

Артист звернув увагу, що в Берліні вже прохолодно, тому він знімає ролик у жилетці. Багатьом користувачам дана публікація не сподобалася чи то на тлі останнього скандалу, чи то через втечу артиста.

@olegg.vynnyk.original

Ковток свіжого повітря. Голуб – актор на гонорарі 😎 #моїлюди_OV

♬ Originalton – Olegg Vynnyk

Але сам співак не зважає на критику, яка ллється на нього усіх сторін і вперто рухається до своєї цілі.

“Хочу передати ковток свіжого повітря. Особливо нашим захисникам і захисницям. Уперед до перемоги. Люблю безмежно”

Нагадуємо, у своєму великому інтерв’ю Олег Винник неодноразово намагався поправити свою репутацію через благодійність. Зірка розповів, як займався закупівлею автомобілі та доставкою їх до України до захисників. У цьому питанні йому неодноразово допомагав Роман Недзельський, який також був ледь не єдиним джерелом інформації про життя повелителя вовчиць за кордоном. А от діагноз артиста, через який він нібито виїхав, досі залишається загадкою.

Схожі статті