“Який красень”: Лілія Подкопаєва показала значно вищого за себе сина та “закохала” у нього Ольгу Сумську

Син є для Лілії Подкопаєвої однією з головних гордостей. Жодне олімпійське золото не зможе зрівнятися з почуттями мами. Лілія залюбки ділиться досягненнями сина та викликає захват у підписників.

Олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва — не лише успішна спортсменка, але також зразкова мама. Вона дарує своєму названому синові Вадиму дуже багато любові та підтримки. Завдяки цьому хлопець успішно рухається по життю та радує Лілію своїми досягненнями.

Цього разу спортсменка розповіла про цікавий збіг долі, центром якого є її 18-річний син. Він нещодавно завершив шкільне навчання та перейшов на новий освітній етап. Університетом, який зацікавив Вадима, став Технологічний інститут, розташований у Джорджії. Щоправда, про обрану хлопцем спеціальність ексспортсменка поки не розповідала.

А цікавий збіг полягає у тому, що саме у кампусі цього вишу було олімпійське селище, в якому базувалася перша олімпійська збірна незалежної України. Тому зараз син Подкопаєвої живе у тому ж місці, де 28 років спортсменка стала найкращою в абсолютній першості.

Лілія Подкопаєва показала спільне фото зі своїм названим сином
Лілія Подкопаєва показала спільне фото зі своїм названим сином

Лілія показала спільне фото з сином саме з території кампусу Georgia Tech. Підписники дуже тепло відгукнулися про хлопця, який вже значно переважає маму зростом, чим дуже здивував аудиторію. Свій коментар також залишила легендарна українська акторка Ольга Сумська, яка приєдналася до побажань успіхів, а також відзначила, який син Лілії красень!

Нагадаємо, що у листопаді Вадиму виповниться 19 років. Тоді ж 18-річчя відзначить середня донька Лілії Кароліна — похресниця Ані Лорак. Наймолодша донечка Евеліна від нинішнього чоловіка Ігоря Дубінського святкує свій день народження 18 вересня. Тоді дівчинці виповниться 5 років, і напередодні цієї події у щасливих батьків вже точно є ідеї для свята.

Евеліна та Кароліна — молодша та старша доньки Лілії Подкопаєвої
Евеліна та Кароліна — молодша та старша доньки Лілії Подкопаєвої

Схожі статті