Передвістя розлучення: Тоня Матвієнко показала, як зблизилася з іншим, поки Мірзоян далеко і не з нею

Тоня Матвієнко показала, як зблизилася з іншим, поки її чоловік Арсен Мірзоян далеко і не з нею. Невже чутки були правдою і пара вже не разом?

Декілька років тому Тоня Матвієнко почала активно співпрацювати з Романом Скорпіоном. У виконавців вийшло декілька добрих пісень, і часто вони виходять разом на сцену.

Вже тоді почали поговорювати про імовірний роман між ними. Однак, співачка не забувала показувати, як сильно кохає свого чоловіка Арсена Мірзояна. Зараз виконавиця знаходиться у роз’їздах. Чоловік постійно приїжджає до захисників, підтримує їх морально, проводить з ними разом час, виступає для них, а також привозить все необхідне.

Тоня Матвієнко показала букет квітів від Романа Скорпіона

Тоня Матвієнко показала, як разом із донькою від Мірзояна рятується від спеки
Тоня Матвієнко показала букет квітів від Романа Скорпіона

Тоня Матвієнко також не сидить на місці і бере участь у концертах. Тому не дивно, що постійно зустрічається і з Романом Скорпіоном, з яким виходить на сцену для виступу.

Але нещодавно вона дійсно здивувала публіку, адже виявляється партнер не тільки супроводжує її на заходах, але й дарує квіти. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала Романа за кермом автомобіля, а в своїх руках розкішний букет жовтих троянд. Як поговорюють, це прикмета, яка являється передвістям розставання.

Тоня Матвієнко показала букет квітів від Романа Скорпіона

Зірка публічно подякувала артисту за жест, а пізніше показала афішу, на якій також постала саме з ним.

Немає сумнівів, що Матвієнко та Скорпіон близько спілкуються, адже вони проводять час і поза сценою та студією. Втім, Арсен Мірзоян, судячи з усього, не проти, адже спостерігає за цим, як і публіка. Варто відмітити, що чоловік також дарує співачці квіти і регулярно, адже вона їх дуже любить, про що сама розповідала неодноразово в інтерв’ю.

Хіба що шанувальники тепер хвилюється за шлюб співачки. Як ніяк в мережі вже неодноразово з’являлися плітки і про розлучення, і про погіршення стосунків у парі. Але кожного разу Матвієнко казала, мовляв, не дочекаєтеся.

Схожі статті