Камалія показала, як змінилася після розлучення з Захуром: у свої 47 років самотня, але розквітає на очах

Найбагатша співачка України Камалія показала, що з нею стало за 2 роки життя без Мохаммада Захура. Мільярдер дійсно так впливав на артистку?

У шлюбі з багатієм пакистанського походження Мохамадом Захуром Камалія прожила в шлюбі більше 20 років. Вони були тією самою зірковою парою, яка, як то кажуть, змушувала вірити в вічне кохання. Але усі їхні проблеми просто пройшли повз уваги публіки а новина про розлучення в черговий раз розбила серце публіки.

Ходили найрізноманітніші чутки на рахунок причини такого рішення: від поганої поведінки багатія до зради зі сторони чи то чоловіка, чи то зірковою дружини. Зокрема, скандальний блогер Богдан Беспалов говорив про те, що нібито сама співачка закохалася в іншого чоловіка, а пізніше захотіла розійтися з багатієм.

Камалія показала, як змінилася після розлучення з Захуром

Камалія розповіла, звідки взялося фото з синцями на її обличчі
Камалія показала, як змінилася після розлучення з Захуром

Сама артистка підтверджує, що закохана, однак говорить про відсутність в неї любовних стосунків. Публіка тим часом вже встигла помітити, наскільки сильно вона змінилося за ці 2 роки вільного життя. Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри.

У ролику Камалія йде по вулиці та хизується своїм образом. Помітно, що довжина її комбінезона значно коротша за довжину тих речей, які вона надягала у шлюбі. На обличчі артистки яскравий макіяж, а також можна відмітити її хорошу спортивну форму. Виконавиця помітно схудла. Однак це зовсім не дивно, зважаючи на її шалений режим роботи.

Камалія говорила про те, що бере участь у різних концертах, знімає кліпи, працює в студії і кожні 2 тижні їздить до своїх дочок у Лондон. Це неймовірне навантаження, яке буде по силах далеко не кожному артисту.

Ще рік тому співачку звинувачували у тому, що вона запустила себе. Мовляв, набрала вагу. Тоді їй довелося пояснювати, що справа у захворюванні аутоімунного спектру, через яке бувають набряки. Зараз же зірка виглядає неймовірно.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.