Віталій Борисюк публічно відреагував на заяву про зраду від його дружини Ольги Сумської: “Показуха набридла”

Віталій Борисюк публічно відреагував на заяву про невірність від його дружини Ольги Сумської. Актор здивував зізнанням, яке зробив на всю країну.

Як відомо, Віталій Борисюк та Ольга Сумська завжди були набагато ближчими до публіки, ніж їхні колеги по театру та родичі. Зокрема, Наталія Сумська колись звинувачувала свою сестру тому, що вона занадто відкрита під час своїх інтерв’ю і розповідає все. Так і нещодавно Ольга Сумська зізналася, що в їхньому шлюбі з Віталієм в них ставалися зради, але вони змогли знайти шлях до кохання і налагодили стосунки.

Віталій Борисюк відреагував на обговорення його зради в соціальних мережах

Віталій Борисюк розповів про розлучення з першою дружиною
Віталій Борисюк відреагував на обговорення його зради в соціальних мережах

Зокрема, свого часу Ольга В’ячеславівна зізналася, що була невірною першому чоловіку Євгену. Зраджувала вона якраз з Віталієм Борисюком, і з цього роману вийшла справжня казка. Хоча молоді люди не мали багатства та шалених перспектив, змогли знайти щастя у простих речах, як і більшість людей.

Вже пізніше вони стали однією з найвідоміших пар України. Інколи публіка навіть бачила, як вони сваряться між собою, інколи спостерігала за їхньою романтикою. 4 роки тому пара навіть відсвяткувала річницю весіллям. Ольга В’ячеславівна тоді заявила, що таким чином вона вирішила здійснити свою мрію: Борисюк не мав достатньо коштів 20 років тому для розкішного торжества, як і сама молода наречена. Тому коли гроші з’явилися, Ольга В’ячеславівна вирішила надолужити втрачене.

Беру: Ксенія Мішина заявила про нові стосунки та показала поцілунок із жінкою

А нещодавно Віталій показав, як вітав свою кохану дружину з днем народження. І все-б нічого, але розкішний букет квітів не просто не сподобався публіці: у коментарях посипалися гнівні висловлювання на адресу пари. Зокрема, багато хто пригадав зізнання Ольги В’ячеславівни про зради в їхньому шлюбі.

Вчинок назвали фальшивим, а самого Борисюка розкритикували за все що тільки можна.

Актор вже здивував своєю реакцією на скандал, який буквально розгорнувся з нічого. Чоловік зробив скріншот коментарів, не приховуючи імен авторів, опублікував поруч з відео та посміявся з доброзичливості публіки. Іронія вийшла всім зрозумілою, а сам Віталій Борисюк продемонстрував повну відсутність будь-якою агресії до тих, кому він так не подобається.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.