Ксенія Мішина заявила про нові стосунки та показала поцілунок із жінкою: чоловіки відійшли на другий план

Екс-холостячка Ксенія Мішина зробила неочікуване зізнання та показала поцілунок з іншою жінкою. Також зірка вперше зізналася, чи варто очікувати від неї заміжжя.

Ксенія Мішина завжди говорила відкрито про свої невдачі на любовному напрямку. Хоча романтики у зірки було повно, чоловік, якому вона могла б повністю довіритися ще не зустрівся. Біологічний батько її дитини виявився недостатньо люблячою людиною для того, аби хочаб попіклуватися про сина та його матір. Власне, навіть його спроба повернутися в життя сім’ї була провалена.

Окрім того, Ксенія зустрічалася з одруженим чоловіком свого часу і так само не змогла знайти у цьому щастя. Публічні стосунки з Олександром Еллертом стали справжнім випробуванням, але подруги завжди поруч з акторкою.

Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя

Ксенія Мішина вперше заговорила про заміжжя
Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя

Ксенія Мішина при цьому ніколи не видавала якогось розчарування чи песимізму на цей рахунок. І не дивно, адже зірка має прекрасну зовнішність, знання, влаштовану кар’єру, гроші та незалежність.  І навіть як зірка вона реалізувалася.

Ксенія Мішина розповіла, чому не спілкується з батьком свого сина
 Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя

Судячи з усього, вибір у Ксенії також набагато більший, ніж можна було подумати. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як цілує в губи іншу жінку. При цьому в дописі вона зазначила, що від заміжжя в майбутньому вона все ж таки не відмовляється, тобто чоловіками вона цікавиться.

Поки що незрозуміло, чи зробила Ксенія таким чином камін-аут або ж просто вирішила пожартувати над підписниками і показала, наскільки близькою може бути зі своєю подругою.

Варто відзначити, що зараз Ксенія Мішина знаходиться на відпочинку. Усе літо зірка насолоджувалася подорожами та створила масу контенту. Зокрема, у її блозі можна знайти багато якісних та красивих кадрів. Але навіть вони збирають під публікаціми вельми неоднорідні коментарі і акторку навіть критикують за її любов до подорожування.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.