Класний “литовець” і яйця з ароматом оселедця: Астаф’єва у чорному топі показала вечерю в приємній компанії

Як ви уявляєте ідеальний відпочинок? Даша Астаф'єва може дозволити собі розкішні варіанти відпустки. Натомість співачка отримує радість від простих речей, доступних всім українцям.

Що спільного між Дашею Астаф’євою та Верховиною? Краса! Співачку можна назвати однією з найпрекрасніших в Україні. А згадане селище в Івано-Франківській області точно є однією серед багатьох перлин нашої неймовірної Батьківщини. У Верховині приємно просто відпочивати. Без зайвого шуму цивілізації чи звичного багатьом пафосу. Тут на перше місце виходять речі. Та не смартфони або дорогий одяг. Мова про зовсім інше. Саме про це розповіла Астаф’єва.

Зазвичай Даша не вважає правильним, коли щастя складається з речей, а не з людей. Але у Верховині все зовсім інакше і вона цього не соромиться. Бо речі, які вона демонструє, можна відчути зовсім інакше саме у цьому селищі. І там вони повертають до життя.

Даша Астаф'єва показала смачну вечерю на відпочинку в Карпатах
Даша Астаф’єва показала смачну вечерю на відпочинку в Карпатах

Наприклад, риболовля. Навіть маленька спіймана власноруч рибка дарує багато радості. Це не можна порівняти із задоволенням від купівлі дорогого осетра в супермаркеті. Проста їжа серед карпатської природи також смакує інакше. Звичайні варені яйця, філе оселедця, рукола, буряк і тушковані овочі. Такі буденні продукти, доступні кожному українцю, але такі смачні!

Звісно ж, хороша компанія поруч дарує набагато більше задоволення від таких речей. Тому з Астаф’євою традиційно відпочиває її песик та кохана людина. Невелику частину ноги та руки чоловіка можна побачити на світлині поруч з литовським пивом Volfas Engelman і собакою. А решту коханого Даша не показує, бо не хоче, щоб особисте ставало публічним.

Даша Астаф'єва показала, як відпочиває з коханим у Верховині
Даша Астаф’єва показала, як відпочиває з коханим у Верховині

Звісно, на одному з фото можна розгледіти чоловіка поруч зі співачкою. Але це Андрій Єльцов, який проживає у селищі Верховина та організовує для туристів риболовлю, походи по гриби та джипінг тури. Саме він супроводжував зірку та її коханого під час такого відпочинку.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.