Анатолій Анатоліч показав, де свою останню ніч життя провів покійний Кузьма Скрябін: “Це на 95 кварталі”

В лютому виповниться 10 років, як з нами немає Андрія Кузьменка. Але ця втрата для багатьох людей залишається такою ж сильною, як колись. Анатолій Анатоліч вирішив пригадати останню ніч співака.

В історії українського шоубізнесу є багато цікавих постатей. Їх тисячі! Але вищою за звичайну цікавість є легендарність. Серед наших сучасників таким однозначно є Кузьма Скрябін. Якщо послухати його старі інтерв’ю, то можна почути багато тез та думок, які лише сьогодні стають зрозумілими та очевидними більшості людей. Андрій не просто жив в Україні, а жив Україною.

Навіть зараз, після значної трансформації нашого суспільства, Кузьму можна назвати одним з найбільших патріотів в історії сучасної України. Тому багато шанувальників та колег Скрябіна згадують про легендарного артиста одночасно із захватом, бо він був неймовірно позитивною, надзвичайно щирою та дуже розумною людиною, та смутком, бо цієї людини більше немає.

Кадр з останнього відео, яке записав Андрій Кузьменко на свій телефон
Кадр з останнього відео, яке записав Андрій Кузьменко на свій телефон

Згадав про нього й Анатолій Анатоліч. Точніше, шоумен вирішив розповісти про останню ніч Андрія. Пройшла вона у Кривому Розі, звідки родом Анатолій. У цьому місті є знаменитий 95 квартал, на честь якого спершу була названа однойменна команда КВК, а потім і найбільша гумористична студія країни. Саме у цій місцевості розташований популярний готель “Аврора”.

Цей готель був та залишається дуже популярним серед зірок. Анатолій згадує, що в ньому часто селилися навіть російські гастролери. Включно з тими, хто зараз покірний режиму. А українські знаменитості тим паче зупинялися в “Аврорі” регулярно. Навіть сам Анатоліч.

Анатолій Анатоліч показав готель, де востаннє заночував Кузьма Скрябін
Анатолій Анатоліч показав готель, де востаннє заночував Кузьма Скрябін

Напередодні фатального дня на ночівлю залишався в готелі також Андрій Кузьменко. Зранку співак виїхав до Києва. На жаль, та подорож стала для нього останньою. Але пам’ять про Скрябіна та його творчість не згасають. Як і сказані артистом слова, які сьогодні все частіше відгукуються в українцях.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.