Влад Яма ностальгує по дому в Сполучених Штатах Америки, куди втік з України: “Вашингтон нагадує Київ”

Вважаєте, що в надскладний для України час Влад Яма просто втік на інший континент? Ви не розумієте: знаменитий хореограф просто переїхав на інший берег Києва, який лівіше лівого.

Після 24 лютого Влад Яма майже одразу залишив країну, відправившись до США. Це рішення танцюриста викликало дискусію та навіть обурення у частини суспільства. Багато хто вважає поведінку Ями недостойною. Сам хореограф зазначав, що робив усе не задля себе, а лише з міркувань про комфорт власної родини: у Влада є дружина Ліліана та 8-річний син Леон.

Але на чужині танцюрист не забув про Батьківщину. Він часто публікує патріотичні світлини, а також створює патріотичні дописи. Наприклад, в одному з нещодавніх постів Влад проїхався Вашингтоном. Що у цьому патріотичного, запитаєте ви? Просто це місто нагадує йому Київ. А оскільки Вашингтон — також столиця, то можна сказати, що Владі нікуди й не виїжджав.

Влад Яма показав кадри Вашингтону, які схожі на краєвиди Києва
Влад Яма показав кадри Вашингтону, які схожі на краєвиди Києва

При великому бажанні, звісно, можна помітити схожість між цими двома містами. Та й навіть у Маямі, де постійно зараз проживає Яма зі своєю сім’єю, також є елементи, які нагадують про Україну. Можливо, хореограф навіть брав би оплату за танцювальні заняття, які він регулярно проводить, не в доларах, а у гривнях. Але американські міста не настільки нагадують Київ.

До слова, по Вашингтону Влад вирішив прогулятися разом зі своїм сином. Вони відвідали ті знамениті місця, які більшість наших читачів могли бачити лише в у голлівудських фільмах і серіалах. Серед них можна відзначити меморіал Лінкольна, який був побудований на честь 16-го американського президента, монумент Вашингтона, а також місцевий музей.

Хореограф Влад Яма показав визначні місця Вашингтона
Хореограф Влад Яма показав визначні місця Вашингтона

З останнього кадру, на якому зображений легендарний баскетболіст Майкл Джордан, можна зробити висновок, що Влад і Леон відвідали Національний музей афроамериканської історії та культури. Від зазначених меморіалу та монументу до цього музею менше кілометра, тому всі згадані місця можна відвідати під час прогулянки Національною алеєю Вашингтона.

Схожі статті