Співає наче не дитина, а фея: 43-річна Тоня Матвієнко показала молодшу дочку Ніну – доводить людей до мурах

Майже рік Тоня Матвієнко живе без матері Ніни Митрофанівни, але в родині прокинувся ще один талант. Раптово співачка здивувала публіку, коли показала свою молодшу дочку Ніну.

Немає нічого дивного у тому, що публіка очікує появи талантів у зіркових сім’ях. Адже на даний аспект має впливати не тільки генетика, але й оточення. Як ніяк, діти мають можливості отримати найдорогоцінніші знання від своїх батьків та інших членів родини змалку.

За ці роки велика кількість зірок в шоу-бізнесі з’явилася саме серед світської тусовки. Тому цим дійсно нікого не вразиш і не здивуєш.

Тоня Матвієнко показала виступ своєї молодшої дочки Ніни

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вперше вивели доньку Ніну на сцену
Тоня Матвієнко показала виступ своєї молодшої дочки Ніни

Хоча свого часу Тоня Матвієнко навела чимало шуму в Україні. Коли єдина дочка Ніни Митрофанівна заспівала, публіка раптово усвідомила, що розкішний талант її матері не буде втрачений, адже Антоніна його успадкувала. Зараз в душі української пісні вже немає з нами. Вона пішла у жовтні минулого року.

Знаменита дочка тим часом вшановує її пам’ять не тільки через виконання пісень Ніни Матвієнко, але й багатьма іншими способами. І хто би міг подумати, що бабуся Ніна піде і менше, ніж через рік онучка Ніна вийде на сцену.

Днями Тоня опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, на якому показала, як її спадкоємиця виконує пісню на сцені. Дівчинка зачарувала своїм зовнішнім виглядом, адже зачіску та вбрання мала як спадкоємиця королівської сім’ї — елегантні та дуже ніжні.

І заспівала вона в усім відомому стилі. В коментарях публіка одразу ж зібралася для того, аби зробити компліменти маленькій співачці — багато хто писав, що виступ довів їх до мурах по шкірі.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко надзвичайно пишаються спільною дочкою. У дописі до публікації артистка виразила свої найщиріші та найніжніші почуття до дівчинки. А сама Ніна отримала величезну підтримку від публіки та мотивацію працювати далі.

Схожі статті