Фіналіст “Холостячки-1” Тригубенко вперше показав кохану, яка народила йому сина: Мішина могла бути нею

Фіналіст "Холостячки-1" Олексій Тригубенко вперше показав кохану, яка народила йому сина. Ксенія Мішина могла бути нею, але зробила інший вибір.

Олексій Тригубенко — один з найпопулярніших екс-учасників відомої франшизи “Холостячка”. Чоловік свого часу боровся за серце акторки Ксенії Мішиної. І необхідно відзначити, здебільшого публіка вважала, що саме в нього найвищі шанси завоювати її серце. Хто би міг подумати, що саме гуморист Олександр Еллерт наприкінці його обійде.

Попри фінал публіка все одно продовжила віддавати перевагу Олексію. Зараз він активно веде власний блог в соціальній мережі Instagram, має велику кількість підписників, відвідує різноманітні інтерв’ю. Але найцікавіші деталі його особистого життя все одно залишається за кадром.

Було відомо, що після завершення зйомок він одразу знайшов іншу кохану. Але дитину йому згодом народила не вона. Особистість дівчини Губенко вирішив не розкривати за зрозумілих причин. Досі фанати не знають ні її імені, ні прізвища.

Фіналіст Холостячки Олексій Тригубенко вперше показав матір свого сина

Олексій Тригубенко розповів, чому приховує свою обраницю
 Фіналіст Холостячки Олексій Тригубенко вперше показав матір свого сина

Відповідно, її зовнішність також залишається секретом, адже тільки вона засвітить своє обличчя, як уважні користувачі зможуть встановити її особистість. Олексій поводиться обережно, нічого про неї не розповідає, окрім як про свої почуття, вдячність, повагу.

І лише нещодавно чоловік зробив невеличке виключення для своїх підписників, опублікувавши у блозі кадр, на якому він поставив разом з коханою та дитиною. Жінка відвернулася від об’єктиву, тому обличчя її досі залишається загадкою. Втім, колір волосся, фігура, стиль, — відтепер не секрет.

Фіналіст Холостячки Олексій Тригубенко вперше показав матір свого сина

Нагадуємо, що Ксенія Мішина з переможцем що разом не залишилося. Вони зустрічалися близько року, після чого мало численні конфлікти та прийняли рішення розійтися. Для обидвох дана ситуація була надзвичайно складною, адже попри особистий біль доводилося мати справу з журналістами та шанувальниками, які не хотіли закривати це питання.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.