Одразу після весілля з американським каскадером: зірка “Х-Фактора” Аіда Ніколайчук показала їхнє поповнення

Після весілля з американським каскадером переможниця "Х-Фактора" Аіда Ніколайчук показала їхнє поповнення. Співачка не змогла втриматися та розповіла приємно новину.

2 роки тому Ніколайчук опинилася у переліку тих зірок, які не стали залишатися в Україні та емігрувало за кордон. Дехто приховував свою евакуацію, дехто говорив прямо. Артистка одразу зізналася, що переїхала до Сполучених Штатів Америки і буде будувати своє подальше життя там. Свого сина вона залишила в Україні, і зізналася, що хотіла би бути поруч зі своєю дитиною, але юнак прийняв інше рішення, і вона з повагою до нього поставилася.

Хто міг подумати, що своє особисте життя артистка зможе налагодити вельми швидко. Звичайно, вона надзвичайно красива, талановита та захопила чимало чоловічих сердець, але зіркам вже не так і просто побудувати сім’ю. Втім, Ніколайчук знайшла своє кохання і не так давно вийшла заміж.

Аіда Ніколайчук показала нового члена її сімʼї

Аіда Ніколайчук розповіла, як склалося її життя
Аіда Ніколайчук показала нового члена її сімʼї

Про поповнення в сім’ї закохані поки що не говорить, але все ж таки новий член у родині нещодавно з’явився. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала розкішну орхідею.

Вочевидь, співачка вирішила поділитися своїми радощами, адже дуже полюбляє квітки.

Аіда Ніколайчук показала нового члена її сімʼї. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, свого часу зірка виграла у вокальному шоу і була підопічної Ігоря Кондратюка. В мережі регулярно з’являлися плітки про їхній можливий роман. І це не дивлячись на те, що продюсер був одружений на той момент виховував ваш трьох дітей. Пізніше їхні дороги повністю розійшлися. Публіка очікувала, що настільки талановита вокалістка не залишиться без свого наставника. Але склалося інакше.

Ігор заявив, що вони за темпераментом занадто різні. Мовляв, вона холодна і йому не підходить як підопічна, хоча він безумовно визнавав її талант. А пізніше з’явилася новина, що Кондратюк навіть не прийшов на перший сольний концерт артистки.

Схожі статті