Обручку не знімає з безіменного пальця навіть заради фанаток: 45-річний Балан розкрив правду про обраницю

45-річний молдавський виконавець Дан Балан розкрив правду про обраницю. Що співак приховує і коли встиг показати обручку на безіменному пальці?

Тривалий час публіка намагалася з’ясувати, хто ж насправді поселився у серці молдавського виконавця Дана Балана. Чоловік вже багато років холостякує, має надзвичайну кількість фанаток і при цьому постійно інтригує заявами на рахунок особистого життя.

Так, чоловік не зізнається, чи є в нього обраниця, але охоче говорить на рахунок планів на майбутнє. За словами Балана, він дуже позитивно дивиться на шлюб, мріє колись одружитися, але має серйозні вимоги до майбутньої дружини. Мовляв, має бути такою, щоб його самодостатності поруч з нею виявилося не досить. Тобто, дружина має його надихати, створювати для нього нові цілі, стати додатковим механізмом у його розвитку.

Дан Балан засвітив на концерті обручку на безіменному пальці

Дан Балан вперше за 2 роки з'явився в Україні
Дан Балан засвітив на концерті обручку на безіменному пальці

За офіційною версією, у виконавця нібито ніколи не було дружини. Але молдавська преса неодноразово надавала матеріал, згідно якого він все ж таки був одружений 20 років тому. Нібито, його доля була пов’язана з румунською моделлю, яка пізніше народила від виконавця сина. Не склалося через завантажений гастрольний графік та велику кількість жінок навколо артиста.

Так само деякі шанувальниці підозрюють, що насправді виконавець міг давно створити сім’ю, але успішно приховує особистість дружини, як це робили і інші знаменитості. Зокрема, на його концертах можна помітити деяку деталь у образах: Дан не знімає з безіменного пальця обручку.

Дан Балан засвітив на концерті обручку на безіменному пальці

Залишається лише здогадуватися, що він це робить навмисно, аби підвищити інтерес до свого життя, або ж дійсно не хоче позбуватися навіть на час від символу кохання та подружнього життя.

В свою чергу вірні фанати не зважають на подібні деталі і під час виступу насолоджується лише концертом, не концентруючись на цих речах.

Схожі статті