Ховається за плечима жінки: Камінська розкрила, який її новий коханий в стосунках – у Сміюхи такого немає

Знаменита українська співачка Слава Камінська показала свого нового коханого та вразила неочікуваною правдою про нього. Це одразу ж кидається в очі.

Слава Камінська ніколи не заперечувала того факту, що важко переживала своє розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Але зірка мала насичене життя, кар’єру і навіть проживала скандали, пов’язані не з романтичною сферою.

Камінська наважилася піти з дуету, в якому працювала більше 15 років і переживала конфлікти з колишньою партнеркою Вікторією Сміюхою. І зовсім не здогадувалася, що скоро їй доведеться евакуюватися за кордон. У якості нового дому артистка обрала Нідерланди.

Її колишній чоловік Едгар також вирішив виїхати. Настало нове життя: Камінська жалілася, що не звикла не мати допомоги по господарству, розповідала про високу вартість життя в Європі, але все одно крокувала далі, незважаючи на складнощі та сварки в мережі.

З екс-партнеркою вона помирилася, колишній чоловік регулярно приїжджав побачити дітей, і навіть з’явився новий бойфренд.

Слава Камінська показала, які в неї стосунки з новим коханим

Слава Камінська влаштувала новий скандал на своєму акаунті
Слава Камінська показала, які в неї стосунки з новим коханим

Зірка неодноразово відмовлялася показувати його. Її обранець досі може насолоджуватися приватним життям і навіть на особистій сторінці коханої соціальній мережі Instagram з’являється лише фрагментарно: то покажу свою руку, то засвітить ногу.

 Слава Камінська показала, які в неї стосунки з новим коханим

Втім, співачка демонструє свої наміри все ж таки транслювати у своєму блозі свій статус коханої жінки. Тому не позбавляє себе задоволення публікувати спільні знімки, на яких прикриває обличчя обранця. Зокрема, нещодавно вона оприлюднила новий кадр, на якому її бойфренд просто встав у неї за спиною. Знімок був зроблений у ліфті.

І хоча на цей рахунок можна було-б придумати велику кількість жартів, Слава Камінська, яка славиться неперевершеним почуттям гумору, вирішила залишити цей матеріал без смішних коментарів.

Нагадуємо, не так давно у мережі з’являлися чутки про те, що її колишня партнерка Вікторія переїхала до Італії та народила там свого первістка. Дана інформація так і не отримала підтвердження.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.