“Прийомна”: Оля Полякова не стала ходити навколо та вразила заявою про походження своєї молодшої дочки

Оля Полякова взяла та вразила неочікуваною заявою про походження своєї молодшої дочки Аліси. Які секрети приховує зіркове сімейство від фанатів?

Оля Полякова виростила двох неймовірних красунь, кожна з яких володіє своїм неповторним шармом та характером. Зокрема, Аліса прославилася прекрасним почуттям гумору, харизмою, приємною зовнішністю, а також щирістю. Дівчинка майже ніколи не приховує своїх почуттів, вражає різноманіттям емоцій, захоплює світоглядом.

Але абсолютно у всіх бувають погані дні і поганий настрій. І Аліса Буряковська – не виключення.

Оля Полякова розповіла про свою молодшу дочку та її походження

Оля Полякова похвалилася своєю молодою мамою
Оля Полякова розповіла про свою молодшу дочку та її походження

Днями співачка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вельми цікаве відео, в якому розповіла про смішний випадок з їхнього життя. Співачка разом зі своєю дочкою відпочивали. У кадрі артистка у сонцезахисних окулярах та у піджаку, позаду Аліса у футболці та шортах. Дівчина не дивиться в об’єктив. В неї, здається, не надто позитивний день.

У дописі до публікації Полякова розповідає діалог, який стався між ними.

“Аліса, в мене всі питають, чого ти так набундючена, Аліса? — Прийомна тому що!”

Оля Полякова розповіла про свою молодшу дочку та її походження. Скріншот особистої сторінки зірки

Але якби не намагалася жартувати спадкоємиця артистки, її генетичний зв’язок з Олею та Вадимом Буряковським помітний неозброєним оком. Тож навряд хтось та колись міг би сприйняти це всерйоз.

Нагадуємо, що Аліса повернулася до України декілька місяців тому. Раніше Оля Полякова зізнавалася, що її молодша дочка навчалася у Великобританії, де перебувала після евакуації. Дівчина дуже хотіла повернутися додому, але матір виступала проти заради безпеки дитини.

При цьому співачка зізнавалася, що їй невиразно боляче відмовляти Алісі у її проханнях, але іншого виходу вона не бачила. Врешті-решт, дочка все ж таки змогла вмовити своїх батьків і залишилася в Києві.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.