Пластичні хірурги добре заробили та “відпочили” на них: українські співачки, які перекроїли себе повністю

Природна краса — це не трендово. Але в погоді за уявним ідеалом часто можна зробити лише гірше. Як пластика змінила Анну Трінчер, Ані Лорак та інших популярних зірок?

Сьогодні пластична хірургія часто сприймається людьми, якщо щось негативне. Насправді ж, як і багато речей, у розвагу вона перетворилася поступово. Спершу пластикою хотіли виправляти вроджені дефекти або набуті проблеми, як травми чи опіки. З часом можливості хірургів значно розширилися, тому вони почали допомагати людям, які просто хочуть змінити свою зовнішність. Але подібні процедури далеко не завжди завершуються хорошим результатом.

У світовій практиці невдалих наслідків можна знайти сотні лише серед найвідоміших людей. В цю категорію входять Демі Мур, Мікі Рурк, Ума Турман та безліч інших знаменитостей. А що в Україні? Насправді прикладів невдалих операцій серед наших зірок не так вже й багато. Може причина в тому, що популярність таких процедур у нас лише зараз починає досягати схожих із Голлівудом висот, а може у кращій підготовці та відповідальності спеціалістів.

23-річна співачка Анна Трінчер до та після пластики
23-річна співачка Анна Трінчер до та після пластики

Невдалим можна було б назвати результат блогерки Анастасії Покрещук, яка збільшила собі вилиці. Але, схоже, вона своїм результатом цілком задоволена та прагнула бачити саме його. Серед втручань, які можна похвалити, відзначимо співачку Анну Трінчер, що збільшила губи й бюст. На аналогічні процедури наважилася також Слава Камінська, але додатково вона також робила ліпосакцію та ліпофілінг (введення власного жиру в різні ділянки).

А от хто однозначно перетворив себе на щось незрозуміле, так це Таїсія Повалій. Хоча, певно, назвати її українською співачкою навряд можливо. Коли вона ще претендувала на таке звання, то зовнішність у Повалій була природною та навіть красивою. А зараз взагалі незрозуміло, що ховається за цією штучністю. Хоча, ймовірно, тут просто той випадок, коли внутрішня “краса” просто відобразилася зовні, відкривши усю сутність колись української співачки.

Неприродний вигляд обличчя Таїсії Повалій після проведених процедур
Неприродний вигляд обличчя Таїсії Повалій після проведених процедур

Ані Лорак — ще одна зрадниця, яка надмірно любить пластику. Можливо, колись вона їй навіть допомагала, але виключно завдяки природній красі. Якщо ж сьогодні подивитися на Кароліну в різних інтерв’ю, а не на її сторінці, де відбірні фото з купою фільтрів, то можна побачити, яким неприроднім та роздутим є її обличчя. Воно виглядає, наче якась невдала маска, де замість 43 м’язів, які присутні в обличчях звичайних людей, залишилася максимум третина.

Звісно, можна апелювати до того, що Ані Лорак уже 45 років, а тому це просто сталість. Але ж Олі Поляковій в аналогічному віці нічого не заважає бути красунею, причому без щотижневого відвідування кабінету косметолога. А от проблема Кароліни така ж, як у Повалій.

Ані Лорак показала свій вигляд після пластики у 45 років
Ані Лорак показала свій вигляд після пластики у 45 років

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.