Кароль підкорила фанатів новим образом і не залишила Балану шансів встояти: “Таку Тіну ще не бачив ніхто”

Тіна Кароль закохала в себе фанатів новим образом і не залишила красеню Дану Балану шансів встояти. Такою українську поп- діву ще ніхто не бачив.

Тільки-но нога Тіни Кароль ступила на сцену, публіка одразу ж оцінила її вроду. На відміну від своїх колег, співачка не потребувала інвестицій у власну зовнішність, адже від природи була надзвичайно вродливою. Блакитні очі, світлі кучері, білосніжна шкіра, — усе це підкорювало та зачаровувало.

Не важливо, в якому амплуа з’являлася зірка, усе завжди було вдало підібрано. Покійний чоловік артистки Євген бачив її веселою та запальною, вона сама підбирала для себе драматичні та ліричні образи. І хоча здавалося, що Тіна перепробувала абсолютно все, це не так.

Тіна Кароль змінила образ та показала неймовірний результат

Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна
Тіна Кароль змінила образ та показала неймовірний результат

Співачці знову вдалося здивувати своїх шанувальників. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram від ривок зі своєї нової композиції, а також кадри, які були зроблені спеціально до презентації синглу.

На знімках Тіна постала дуже стрункою, спортивною, елегантною та гнучкою. У коментарях шанувальники не скупилися на компліменти та одразу почали ділитися емоціями: такою поп-діву дійсно ще не бачили.  Дан Балан поки що на новий пост не відреагував, і навряд це зробить.

Після припинення співпраці виконавці від писалися одне від одного, а пізніше молдавський виконавець публічно попросив у шанувальників співачки не турбувати його та сім’ю.

За словами Дана, насправді їх з Тіною ніколи нічого не об’єднувала. Мовляв, ніякого кохання та роману не було.

Раніше ця інформація потрапляла до мережі. Продюсер Володимир Завадюк заявив, що флірт між артистами був усього лиш піар-ходом. Але виконавці не стали підтримувати дане обговорення і взагалі зробили все можливе, аби якнайшвидше закрити питання. Все через бурхливу реакцію публіки, яка відчула себе обманутою та почала вимагати від зірок пояснень.

Схожі статті