На даху, з аркою і букетами квітів: Злата Огнєвіч вразила кадрами з пропозиції руки і серця – “Сказала “так”

Злата Огнєвіч вразила кадрами з пропозиції руки і серця та показала щасливого нареченого. Для заручин молодий чоловік постарався і влаштував справжнє свято на даху.

Кожен артист, який починає будувати кар’єру на телебаченні, мріє, аби його композиції стали безсмертними і звучали з різних нагод та на будь-яких заходах. Це, можна сказати, найвищий показник успіху. Як правило після цього артисти стають народними.

Адже саме пісні Вєрки Сердючки лунають і на весіллях, і на днях народженнях, композиції Софії Ротару можна почути абсолютно всюди, і так само Павло Зібров часто користується популярністю навіть у молоді, адже його пісні — це всім відомі мотиви.

Саме тому велика кількість виконавців часто беруться за створення синглів на новорічну тематику або весільну. Поява таких пісень з великою імовірністю гарантує їхню затребуваність у святкові дні, а це в свою чергу приносить їм актуальність, яка не втрачається з роками.

Злата Огнєвіч поділилася кадрами із заручин та показала нареченого

Співачка Злата Огнєвіч вийшла у світ зі своїм новим другом
 Злата Огнєвіч поділилася кадрами із заручин та показала нареченого

Злата у цій історії не являється виключенням. В неї є романтична композиція, яка ідеально підходить для заручин чи весілля. І нещодавно вона це зайвий раз довела. Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких користувач зробив пропозицію своїй коханій.

На відео можна побачити, що заручини були ретельно сплановані: хлопець організував усе на даху, де на красуню чекала арка з квітів, розкішні букети, майбутній наречений з обручкою, свічки та фрукти. Закохані після того, як зробили великий крок у спільне майбутнє мали можливість відсвяткувати це рішення.

 Злата Огнєвіч поділилася кадрами із заручин та показала нареченого. Скріншоти особистої сторінки зірки

Злата в свою чергу неабияк пораділа за користувачів, а потім подивилася відеороликами з піснею, яку закохані використали для створення даного відео.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.