35-річна Ксенія Мішина “наваляла” Юрію Ткачу прямо перед ефіром і не стала приховувати причину

Ксенія Мішина зізналася, що "наваляла" Юрію Ткачу прямо перед ефіром і не стала приховувати причину даного вчинку. Яка ситуація виникла між акторами?

Ксенія Мішина вже давно являється улюбленицею української публіки, і не тільки через свою модельну зовнішність та любов до самовдосконалення. Акторка проявила себе як людина з неперевершеним почуттям гумору, вельми працьовита та харизматична. Тому не дивно, що її діяльність не обмежилася лише кіноіндустрією та шоу. Незабаром зірка спробувала себе і в ролі суді, і в ролі ведучої.

Так, нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина буде вести ранкові ефіри, а її партнером став пан Юрій Ткач.

Ксенія Мішина показала, як проводить час з Ткачем поза зйомками

Ксенія Мішина поцілувала іншу жінку в губи та зробила заяву про заміжжя
Ксенія Мішина показала, як проводить час з Ткачем поза зйомками

Цей тандем виявився вельми успішним та робочим. Окрім того, між Ксенією та Юрієм вже складаються дружні стосунки, і це можна помітити навіть через екран. Зокрема, нещодавно Ксенія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram смішне відео, на якому показала, як вони спілкуються поза кадром.

Поки оператори та команда готувалися до включення, Ксенія зуміла так би мовити “наваляти” своєму партнеру. У дописі до публікації зірка зізналася, що просто давно хотіла це зробити і реалізувала своє бажання.

Ксенія Мішина показала, як проводить час з Ткачем поза зйомками. Скріншоти особистої сторінки зірки

Декілька прийомів Юрій відверто пропустив, а Ксенія одержала перемогу.

До речі, у кадрі акторка постала у розкішному вбранні пісочного кольору з чорним поясом, а на голові в неї була заплетена коса. Вийшов такий собі стиль Лари Крофт, який, як з’ясувалося, дуже до лиця знаменитості.

Юрій Ткач ж не зраджував своєму іміджу і вкотре вийшов в ефір у білій футболці та літній сорочці, яка надала образу легкої офіційності. І хоча ролик вийшов смішним, у коментарях велика кількість користувачів не розділила гумору і розкритикувала обидвох за надто хороший настрій.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.