Святослав Вакарчук виїхав з України за кордон та вразив неочікуваним зізнанням: “Так хочеться бути там”

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук виїхав з України за кордон та вразив неочікуваним зізнанням. Чому раптом артист опинився далеко від Батьківщини?

2022-го Святослав Вакарчук повідомив про те, що рушає захищати Україну. Публіка знала, що він тільки-но став батьком. Ба більше, його обранець ця була вагітна його другою дитиною. Тож незабаром народилася дівчинка. Але Вакарчук у своїх інтерв’ю говорив, що йому довелося розставити прорітети. Мовляв, заради світлого майбутнього своїх дітей пішов на цей крок.

Святослав отримав посаду згідно своєї спеціальності і виконував роль людини, яка працює над підтримкою морального духу воїнів. Виконавець регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показує, як проводить час з захисниками.

Святослав Вакарчук виїхав за кордон та показав, як проводить час в Молдові

Святослав Вакарчук змінив свій імідж та показав результат
Святослав Вакарчук виїхав за кордон та показав, як проводить час в Молдові

Але нещодавно зірка зробив невеличкий сюрприз своїм фанатом у Молдові і прибув туди на концерт. Нагода виявилася дійсно важливою: народ сусідньої країни святкує День незалежності. На сцені Святослав Вакарчук показався з українським прапором, а на відривках, які він опублікував у своєму акаунті звучать слова всім відомої композиції:

“Так хочеться бути там де і ти”

Святослав Вакарчук виїхав за кордон та показав, як проводить час в Молдові. Скріншот особистої сторінки зірки

Цікаво, що поки Святослав Вакарчук знаходиться в Молдові, Дан Балан засвітився в Україні. Музикант вперше за ці 2 з половиною роки з’явився в Одесі та в Києві та відіграв концерти, на яких його дуже тепло прийняли. Втім, український шоу-бізнес відреагував на появу виконавця дуже гостро. Зокрема, його навіть розкритикували. Мовляв, приїхав заробляти гроші.

Сам же Дан Балан неодноразово підтримував Україну публічно впродовж цих двох років, і також про свою позицію неодноразово говорила його матір Людмила Балан. Саме тому українці дуже тепло поставилися до візиту артиста.

Схожі статті