40-річний Григорій Решетнік показав, як змінився його син: волосся стало золотавим, а шкіра бронзовою

40-річний відомий ведучий Григорій Решетнік показав, як змінився його син. Хлопчик стає справжнім красивим, його волосся золотаве, а шкіра стала бронзовою.

4 роки тому популярний український ведучий Григорій Решетнік став багатодітним батьком. Зараз у зірки зростає троє прекрасних хлопчиків — Іван, Дмитро та Олександр. Усі троє дуже активні, дружні спортивні. Батьки роблять усе необхідне для того, щоб хлопці отримали і належну освіту, і виховання, і могли розширити свій світогляд.

Зірковий батько поки що цілодобово зникає на роботі, але зізнається, що після останнього поповнення в родині фінансові потреба сімейства зросли, а тому йому доведеться працювати набагато більше. Мовляв, це лише в радість, адже робиться заради блага його сім’ї. Дружина Христина тим часом встигає вести особистий блог соціальній мережі Instagram, допомагати чоловіку, виконувати обов’язки матері, тощо.

Звичайно, не обходиться без помічників вдома, тому Христина має можливість багато часу проводити разом з хлопцями. Зокрема, не так давно вони були на відпочинку. Діти отримали з цієї поїздки максимум: купалися в морі, засмагали, їли фрукти.

Григорій Решетнік показав, як змінився його син

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чи ревнує чоловіка
Григорій Решетнік показав, як змінився його син

Окрім того, відпочинок ще й відобразився на в зовнішності членів сімейства. Нещодавно Григорій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію свого сина, на який показав, як сильно той змінився. У хлопчика вигоріло волосся, і стало світлим, а його шкіра набула бронзового відтінку. У дописі до публікації Григорій попередив усіх дівчат, що їхній краш повертається.

Григорій Решетнік показав, як змінився його син. Скріншот особистої сторінки зірки

Цікаво, що хлопчики поки що здебільшого схожі на свою матір, і лише молодший Сашко нагадує зовнішністю батька. Але попереду ще багато різних етапів, і можливо з часом хлопці все ж таки не будуть рис свого тата. І як би там не було, усі троє справжні красені.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.