40-річна Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура: як мамі пластика не знадобиться ніколи

Знаменита співачка Слава Камінська показала, як змінилася її єдина дочка Лаура і вразила її зовнішністю. Дівчинка зростає неймовірно вродливою.

Популярна українська співачка Слава Камінська евакуювалася разом зі своїми дітьми 2 з половиною роки тому. З того часу спадкоємці артистки не поверталися на батьківщину. Як відомо, і її колишній чоловік Едгар на даний момент знаходиться за кордоном.

Регулярно він приїжджає до своїх спадкоємців та проводить час з колишньою родиною. Камінська тим часом також не сумує і часто з’являється у кадрі разом зі своїми подругами, а також бойфрендом. Останнього вона свідомо поки що не демонструє публіці та приховує його особистість.

Натомість, вона нещодавно показала, як змінилася її єдина дочка Лаура від пластичного хірурга Едгара Камінського. Виявилося, що дівчина зростає неймовірною красунею.

Слава Камінська показала, як виглядає її єдина дочка Лаура

Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою
Слава Камінська похизувалася на фото розкішною обручкою

Генетична лотерея — діло непросте. Навіть у вродливих батьків часом з’являються діти, які суспільством вважаються посередніми за зовнішніми даними.

Але співачка може похизуватися дійсно спадкоємицею-красунею, адже Лаура вже виглядає неперевершено. У дівчинки пишні губи бантиком, дуже виразні очі, красива постава, вилиці та блискуче волосся. Природа, безсумнівно, винагородила дівчинку, а вона в свою чергу, якщо колись захоче, то легко підкорить будь-який подіум або сцену. Як ніяк, але шоу-бізнес та сфера моди обожнюють красиві обличчя.

Слава Камінська показала, як виглядає її єдина дочка Лаура. Скріншоти особистої сторінки зірки

Примітно, що і сама Слава завжди відрізнялася дуже яскравою зовнішністю. Однак, зірка свого часу все ж таки вирішила, що їй необхідна пластика і неодноразово зверталася з цієї нагоди до спеціалістів.

Колишній чоловік співачки навіть заявив, що нібито саме це стало причиною їхнього розлучення: хірург не розділяв захоплення своєї дружини естетичною медициною і вирішив абстрагуватися від цієї теми.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.