Наталія Могилевська показала, якою насправді стала матір’ю для своїх прийомних дочок: йде на це принципово

Наталія Могилевська вже 2 роки як щаслива мама, але деякі речі залишаються завжди поза кадром. Нещодавно артистка розповіла, на які речі у сім'ї йде принципово.

Наталія Могилевська можна сказати досить довго йшла до своєї найзаповітніших мрії. Окрім творчої кар’єри, вона хотіла реалізуватися як матір, і зробила це лише зараз, у найскрутніший для країни час.

Співачка навіть не натякала на те, що в її житті з’явилося двоє прекрасних донечок. Але соціальні мережі небезпечні тим, що межі приватності повністю стираються. Так само і приватність Наталії була порушена. Користувач злив до соціальних мереж фотографії, на яких артистка проводила час разом з маленькою дочкою Софією. Саме тоді і стало відомо, що Могилевська, виявляється, стала матір’ю.

Наталія Могилевська показала, як проводить час разом з дочками

Наталія Могилевська показала, як провела день народження з сім'єю
Наталія Могилевська показала, як проводить час разом з дочками

Зірка прийняла рішення розповісти про це на всю Україну, не даючи ніяких ексклюзивних коментарів та інтерв’ю. Стало відомо, що вона прийняла в свою сім’ю одразу двох дівчат, рідних сестер, Мішель та Софію. Їхні обличчя вона не показує, адже дівчата досі адаптуються, і намагаються просто насолоджуватися дитинством, яке в них було відібране.

І хоча Наталія Могилевська їх балує, інколи поводиться, як класична мама, про яку жартують в інтернеті. Так, зірка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як вони з родиною проводять час. Попри те, що надворі немає нормальної погоди, сім’я все одно вирішила вийти до басейну. Так би мовити, принципово.

Наталія Могилевська показала, як проводить час разом з дочками. Скріншоти особистої сторінки зірки

Як ніяк, літо закінчується, а зіркова мама та її дітки, імовірно, не встигли насолодитися цими прекрасними днями, і вирішила трошки надолужити цей момент.

Нагадуємо, раніше Наталія Могилевська випадково засвітила обличчя свого чоловіка Валентина. Сталося це на її дні народженні. Необережні подруги виклали в мережу відеоролик, на якому показала, як Валентин вітав свою кохану з тортом в руках.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.